AKTUELNO

Slavi uspehe svojih naslednika!

Lidiju Vukićević svi poznajemo po ulozi koja ju je proslavila, a danas je uglavnom viđamo na daskama koje život znače. Ona je posebno aktivna na Instagramu, gde svakodnevno pratioce obraduje svojim fotografijama.

Ovoga puta Lidija je podelila fotografiju svojih sinova, koji su sada već odrasli i ostvareni ljudi u svojim profesijama. David Mrkela je pilot, a Andrej profesionalni fudbaler. Ona je na Instagramu Andreju čestitala rođendan, a Davidu profesionalne uspehe.

U jednom danu dve velike radosti. Na današnji dan sam prvi put postala mama. Rodio se Andrej. Danas na Andrejev rodjendan, David je završio za profesionalno-komercijalnog pilota u Vršcu. Ja sam jedna veoma srećna majka - napisala je glumica uz fotografiju svojih naslednika.

Lidija je sa Mitrom Mrkelom bila u braku od 1991-2000. godine. Ono što svi komentarišu jeste da Lidija čak i u šestoj deceniji mami uzdahe jačeg pola.

PROČITAJTE JOŠ: LAŽNO OPTUŽENA! Kija Kockar se našla u centru skandala sa narkoticima, krivac za to pronađen! Pevačica oštro poručila: BIĆE PODNETE KRIVIČNE PRIJAVE! (FOTO)

Pink.rs

#Lidija Vukićević

'