AKTUELNO

Imajte informacije iz prve ruke.

Upravo počinje još jedno izadnje emisije "Zadruga - narod pita". Gosti voditeljke Dušice Jakovljević su predstavnici "sedme sile" sa kojima će pričati o najaktuelnijim temama koje se tiču učesnika rijalitija "Zadruga", ali i o još mnogo toga.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, još uvek zakoniti supružnici Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović su u žiži javnosti od trenutka kada je pevač prevario svoju suprugu sa Lunom Đogani, a sutra će se održati prvo ročište kada će Kija i Sloba doneti konačnu odluku o svom braku, a o ovome će se i te kako polemisati u emisiji.

Foto: Pink.rs

Takođe, u toku emisije će biti i uživo uključenje sa proslave rođenja prvenca Miljane Kulić, gde su pristutni neki od bivših zadrugara. Moći ćete na kratko da zavirite u porodični dom novopečene mame i vidite kakva atmosfera vlada u Nišu.

Foto: E-stock, Pink.rs

Pročitajte još: GALA PROSLAVA U DOMU KULIĆEVIH: Ostaćete u šoku kada vidite šta je sve Miljana pripremila i čime će počastiti goste! (FOTO)

Ne propustite da budete uz emisiju "Zadruga - narod pita" i uz najgledaniju televiziju Pink, a o svemu se dodatno možete informisati na najbržem portalu u Srbiji, portal Pink.rs.

D. B.

#Kristina Kockar

#Miljana Kulić

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'