AKTUELNO

Informacije iz prve ruke.

Jedini predstavnik novinarske profesije u "Zadruzi", Milan Milošević, koji boravi u Beloj kući već 6 meseci i pomno prati dešavanja u rijalitiju, otkrio je Ognjenu Amidžiću celokupnu situaciju i atmosferu koja vlada između Jovane Tomić Matore i Sanje Stanković, koje su obelodanile svoja osećanja.

Foto: Printscreen Youtube

Sanja je priznala da je u vezi sa Matorom od 28. septembra, da su nebrojeno puta imali se*s. Potvrdila je danas, plakala je. Matora se čula sa majkom i ona je to sve aminovala. Mislim da će i priprema svadbe, samo da se prije čuju oko toga kako će biti. Šalim se, ali šta drugo može proizaći iz tako zdrave veze. Drago mi je što je Matora naišla na odgovor. Uvek je bila ona ta koja pati i voli i bude odbačena. Ovog puta je Sanja imala potrebu da sve prizna, baš zbog toga da ne bi Matoru osuđivali, jer je priznala da je biseksualac, sada je i Sanja priznala da to prvi put oseća. Mada je meni Matora u poverenju priznala da njoj baš i ne izgleda kao da nije imala iskustva - otkrio je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Takođe, Milošević je, između ostalog, prokomentarisao da je Kristina Kockar jedna od najpoželjnijih ukućanki, ali i pričao o novom ukućaninu Tomislavu Paniću.

Pročitajte još: ZADRUGARI U ČUDU: Mina UVEĆALA USNE, a to niko od njih nije ZNAO, a onda je Marija Ana OTKRILA gde je ona imala korekcije! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u narednom video-snimku.

D. B.

#Jovana Tomić Matora

#Milan Milošević

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Stanković

#Zadruga - RTV Pink

'