AKTUELNO

Sačekaće vesti iz prve ruke.

Ovoga jutra pojavila se informacija da je folk pevač, Darko Lazić, noćas hitno operisan u KBC Zemun, gde leži od 23. oktobra.

Foto: Predrag Gajić

Naime, pevač se navodno požalio da ne može da diše, pa su mu lekari snimili pluća i videli zloslutnu senku na levom plućnom krilu, što je upućivalo na zaključak da se u plućima skuplja neka tečnost.

Njega su punktirali i iz pluća mu izvukli dve litre krvi, kako pišu domaći mediji. Kako bi proverili ove informacije, kontaktirali smo njegovog prijatelja i menadžera, Miljana Vračevića.

Sedimo ispred bolnice, čekamo, to je sve što mogu sada da kažem. Nismo još bili kod doktora, tu smo, čekamo doktora. Ne znam ni da li je operisan. Ne znamo ništa - rekao je Miljan i dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Ništa još nisu rekli, treba posle opet da dođemo. Ne znam ništa, ja sam sišao sačekao njegove roditelje. Ostalo je na tome da se čujemo posle i opet odemo do bolnice - zaključio je Vračević.

On je naveo da će u toku dana imati detaljnije informacije o Darkovom zdravstvenom stanju, ali da za sada ništa ne zna.

Foto: Predrag Gajić, Pink.rs

PROČITAJTE JOŠ: OVO SU SVI ČEKALI: Posle PORNO SKANDALA oglasila se Severina Kojić i ovim ODUŠEVILA SVE! (FOTO)

Podsetimo, Lazić je 23. oktobra doživeo stravičnu saobraćajnu nezgodu. Njegov automobil se nekoliko puta prevrnuo i završio na krovu, dok je pevač zadobio višestruke prelome i povrede opasne po život. Cela ova drama odigrala se u Brestaču kod Pećinaca, blizu kuće Darkovih roditelja, gde i on živi nakon rastanka od Ane Sević.

R. L.

#Darko Lazić

#Miljan Vračević

'