AKTUELNO

Ovo je bio jedan od najboljih provoda koji sam u životu imala - priznala je pevačica.

Dragana Mirković, koja je prethodnih nedelja krstarila Mediteranom, sišla je sa broda u Monte Karlu samo da bi te iste večeri bila gost slavnog dizajnera Filipa Plajna na velikoj žurki na koju je pozvao odabrane prijatelje među,a među kojima je bio i Donald Tramp Junior.

Foto: Printscreen Instagram

Srpska folk diva našla se na spisku pripadnika svetskog džet-seta koje je u jednom od najprestižnijih klubova na svetu “Džimiz” ugostio jedan od najuspešnijih modnih magova današnjice.

Foto: Promo

Glamuroznom događaju prethodilo je fotografisanje ispred kluba a slike na kojima je Dragana kao I najstariji sin predsednika SAD osvanule su na internetu, dok je unutra slikanje bilo ograničeno zbog privatnosti gostiju.

Filip Plajn saradjuje sa “DM Sat” televizijom, dao je za nas više od deset intervjua i tako se poznajemo. Iskreno, bio je to jedan od najboljih provoda koje sam u životu imala, uživala sam u svakom trenutku i prethodni deo leta sam iskoristila da napunim baterije tako da ću biti u punoj snazi kada se uskoro vratim koncertnim obavezama – rekla je Dragana.

Pink.rs.

#Dragana Mirković

'