AKTUELNO

Veliki je ljubitelj provoda!

Pevačica Dragana Mirković izazvala je veliku pažnju na proslavi magazina "Hello!" koja je ove večeri održana u jednom beogradskom hotelu, a kada se pevačica pojavila na vratima svi ulazi su bili blokirani.

PROČITAJTE: PUKLA TIKVA?! Zbog ove izjave Katarine Grujić svi misle da je RASKINULA sa biznismenom iz Tuzle! (FOTO+VIDEO)

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Večeras mi je drago da se družimo malo i da ispoštujem ovaj časopis koji slavi veliki jubilej. Mislim da su svi primetili da sam izašla nasmejana, da meni to ne smeta, da sam ja i navikla na druženje sa sedmom silom i na kraju krajeva to je deo mog života i mog posla već 35 godina - govorila je Dragana Mirković.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

S obzirom na to da često prisustvuje i svetskim dešavanjima na kojima se pojavljuju mnogobojne zvezde, Dragana Mirković je uporedila i kako izgledaju proslave u Srbiji i van granica naše zemlje. Tom prilikom, pevačica je istakla da oseća manju odgovornost kada mora da se pojavi na nekom svetkom dešavanju.

Nekako ovde imam veću odgovornost. Rasterećenija sam kada sam sa svetkim facama, oni nisu navikli da zagledaju, obraćaju pažnju... Svi su na: "Dobro veče, kako ste?" i to je negde to. Nisam primetila odmeravanje od glave do pete. To kod nas možda rade zato što se svi poznajemo. Ne kažem ja da je ovo loše, ali nekako je veća odgovornost ovde. Ovde sam primećenija. U Srbiji postoji glamur - izjavila je Dragana.

Foto: Pink.rs/Dušan Cakić

Za sam kraj razgovora sa pripadnicima sedme sile, Dragana Mirković komentarisala je snimak koji se nedavno pojavio, a na kom ona igra i istakla da je osoba koja obožava žurke i provod.

O da! Pa svi koji me poznaju znate da tokom večeri prva ustanem i poslednja sednem. Ja sam neko ko obožava muziku i volim da se veselim - dodala je Dragana za kraj.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Pink.rs

#Dragana Mirković

'