AKTUELNO

Ovo je jedan od njenih najboljih nastupa.

Šesta po redu ove večeri na veliku scenu "Pinkovih zvezdica - All stars" izašla je Ljiljana Plavšić. Zvezdice ove nedelje imaju zadatak da odgovore na temu "Akteulni hitovi poslednjih pet godina", a Ljilja je odabrala pesmu Nine Badrić "Rekao si".

Foto: TvPink Printscreen

Zbog briljantog nastupa punog emocija, Kristina Kija Kockar nije mogla da se suzdrži, pa je u jednom trenutku i zaplakala. Ljiljana je sasvim zasluženo dobila svih pet glasova i direktno se plasirala u naredni krug takmičenja.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si Ljiljo uz sve ovo bila dirljiva do srži. Na ivici smo da plačemo svi jer je pesma u tvojoj interpretaciji dobila jednu, ne gorčinu, nego blagost. Pesma govori o kraju svega u emotivnom smislu, a to je bilo toliko divno i dirljivo sa tobom, rečima se ne može opisati. Sa ovakvom interpretacijom, ja ne mogu da pričam o nekakvim tehničkim stvarima, ukrasima, kada je tvoja interpretacija sve to nadmašila - navela je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Mene si rasplakala, stvarno jesi. Ja sam čula ovu pesmu u originalu i uopšte me nije dirnula kao sada. Ja sam osetila tu dečiju nevinost, ja sam se sva naježila. Bilo je divno slušati. Mislim da je ovo jedna od tvojih najboljih interpretacija. Kad uporedimo imitaciju Dare i onda ovo, sasvim nešto drugačije, mene si stvarno oduševila - rekla je Kija.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao ovaj spektakularan nastup pogledajte u snimku koji sledi.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Ljiljana Plavšić

#Pinkove zvezdice - All Stars

'