AKTUELNO

Ukućanin ovo nije očekivao.

Zadrugari su učešćem u rijalitiju koji obara sve granice gledanosti imali priliku da tokom osmomesečnog boravka upoznaju jedni druge tako da mogu da okarakterišu njihove osobine, vrline i mane.

Tom prilikom Veliki šef poslao je pismo - zadatak za sve ukućane, koji nije bio nikad lakši. Oni su dobili mogućnost da za stolom i pred svima kažu nešto lepo jedni o drugima.

Foto: TvPink Printscreen

Dragi zadrugari, s obzirom na to da se bliži kraj ovog takmičenja i da se među sobom poznajete toliko dobro kao da se znate godinama, sada je vreme da kažete ko je po vama najpozitivnija osoba. Danas želimo da čujemo vaše mišljenje o tome. Glasaćete jedan po jedan i svako od vas će navesti tri najpozitivnija zadrugara. Pri glasanju morate naglasiti i zbog čega ste došli do takvog zaključka. Ne obazirite se na to za koga drugi glasaju već pokažite svoj stav - pisalo je u pismu Velikog šefa.

Ovo pismo ih je veoma obradovalo sve takmičare, a na ovaj način su jedni drugima obrazložili zbog čega im njihova blizina prija u trenucima kad im je bilo najteže.

Foto: TvPink Printscreen

Većina je izjavila da je Milan Milošević jedan od najpozitivnijh zadrugara, a nisu krili i da ih on svakodnevno nasmeje do suza, čak i onda kada ni on sam nije raspoložen za šalu.

Foto: TvPink Printscreen

Ni Ana Korać nije bila izuzetak, takmičari su bili fascinirani njenom strpljivošću i smirenošću u pojedinim situacijama.

Kako su zadrugari ponaosob glsali pogledajte u nastavku.

K.Ristić

#Rijaliti Zadruga

'