AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao.

Žestoki sukob koji je nastao između Vladimira Tomovića i Gagija Đoganija potresao je velelepno imanje u Šimanovcima danima, a onda su se tenzije smirile. Iako je Vladimir odlučio da neće više ulaziti u konflikt sa Gagijem, nekoliko puta je iskoristio priliku da ga potkači, što se desilo i tokom nominacija, kada je Đogani bio jedan od dva potrčka.

Tomović je tada poručio Gagiju da će se videti kada izađu iz rijalitija, što je Đogani shvatio kao pretnju. Njih dvojice se od tada izbegavaju, a rano jutros se desio susret u spavaćoj sobi.

Foto: TV Pink Printscreen

Gagi se probudio i ustao iz svog kreveta i uzeo piće i cigarete, pa krenuo da izlazi iz spavaće sobe, a minut nakon toga je u istu ušao Vladimir, koji kao ovonedeljni vođa ima obavezu da zadrugarima ujutru promeni baterije na bubicama.

Foto: TV Pink Printscreen

Tomović je menjao baterije na bubicama svojih cimera, a u jednom trenutku se i Đogani vratio i počeo da prilazi Vladimiru, kako bi došao do svog kreveta.

Foto: TV Pink Printscreen

Njih dvojica ipak nisu ništa uradili kako bi se sukob produbio, Gagi se vratio u svoj krevet i nastavio da spava, dok je Crnogorac nastavio da obavlja svoju dužnost. Kako će se dalje njihov odnos odvijati, ostaje da vidimo.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilozima u nastavku ovog teksta.

Autor: M.P.

#Gagi Đogani

#Vladimir Tomović

'