AKTUELNO

Niko ovo nije očekivao!

Ljubavni trougao između Baneta Čolaka, Ivane Krunić i učesnice koja je nedavno postala ravnopravni tamičar "Zadruge 3", Ermine Pašović, nedeljama je privlačio pažnju gledalaca kraj malih ekrana. Po Ermininom ulasku, Bane i Ivana su se udaljali, a pevačica je istakla da joj je veza sa di-džejem bila velika greška.

Međutim, druženje Krunićeve i Bore Santane u dvorištu velelepnog imanja privuklo je veliku pažnju, pa su mnogi prokomentarisali da su oni sledeći potencijalni par.

Foto: Pink.rs

Jesi li bila srećna kada si radila sa Anom Bekutom? - pitao je Bora zadrugarku, nadovezavši se na priču da je pevala prateće vokale popularnoj pevačici za pesmu "Uspomene".
Kako nisam, htela sam da umrem od sreće. Znaš šta znači spojiti glas sa takvom legendom? Znaš šta znači kad možeš u svojoj karijeri da se pohvališ da si ukrstio glas sa tavog pevačicom? - objasnila je zadrugarka.

Foto: Pink.rs

Dvoje zadrugara udubili su se u priču zadovoljni i nasmejani, a ostali cimeri su im dobacivali da bi mogli češće da se druže, aludirajući na početak ljubavnog odnosa.

Detaljnije pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta:

Autor: S.Š .

#Bora Santana

#Ivana Krunić

'