AKTUELNO

Neke stvari se nisu desile u pravom trenutku - rekla je za Pink.rs pevačica.

Atraktivna pevačica Katarina Grujić broji sve veće uspehe na poslovnom planu, a ono na šta je posebno skoncentrisana trenutno jeste njen novi album sa kojim je doživela veliki uspon.

Kako su njene pesme već posle prvog premijernog izvođenja postale veliki hitovi, pevačica nije sakrila koliko je zbog toga srećna i zadovoljna, iako je u svojoj ljubavnoj vezi doživela krah koji je od javnosti pokušala da sakrije.

Foto: TvPink Printscreen

Katarina je za naš portal otvoreno govorila o tome kako se oseća nakon raskida sa Kostom Obradovićem.

PROČITAJTE JOŠ: OPAKA MAŠINA: Sale Tropico najviše uživa KAD radi OVO!

Foto: Instagram

Osećam se savršeno, vidi se po meni. Pripremam svoj album, neke stvari se nisu desile u pravom trenuktu. Najbolje je neke stvari ostaviti iza sebe, jednostavno, ako ne ide ne treba mučiti ni jedno ni drugo u vezi. To je možda bio pravi korak, posvećena sam karijeri, mlada sam. Po prvi put mi prija samoća, snalazim se odlično u tome - rekla je vidno raspoložena Katarina.

Katarina vidno uživa u samoći posle mnogobrojnih zbivanja u njenom životu, a da li će uskoro ponovo uploviti u ljubavnu romansu sa novim dečkom ili će se u nekom trenutku ipak vratiti svojoj staroj ljubavi, preostaje da saznamo.

K. Ristić

#Katarina Grujić

'