AKTUELNO

Dok ima velike ljubavi, onda nema samopoštovanja - rekla je pevačica pred premijernim kamerama.

Popularna pevačica Rada Manojlović u toku intervjua za emisiju ''Premijera'' pokazala je zašto je baš ona jedna od najuspešnijih pevačica mlađe generacije, ali i kako se oseća nakon kraha veze sa popularnim pevačem Harisom Berkovićem.

Vrele avgustovske dane pevačica provodi nastupajući u Srbiji i širom regiona. Na samom početku priloga ona se požalila na svog šminkera koji je odsutan pa je morala sama da našminka sebe, ali kako kaže dobro se snalaži u tome jer pomoć traži na raznim mejk-ap Instagram profilima.

Foto: TvPink Printscreen

Ekipu emisije ''Premijera'' je zanimao njen trenutni emotivni status, s obzirom na to da je raskinula sa mlađim kolegom.

Tokom svih ovih godina sam skontala da se svi mi koji se žalimo na drugog, mi samo tražimo sličnog sebi, da osoba nama odgovara. Tako da smo same krive za svaki uspeh i neuspeh na tom polju - kaže pevačica i dodaje:

Foto: Printscreen Youtube

Dok ima velike ljubavi, onda nema samopoštovanja. Kada krene ljubav da se gasi, na njeno mesto dolazi zdrav razum, onda se pale lampice za samopoštovanje. Dok smo u ljubavi, jednostavno zaboravimo na dostojanstvo - rekla je Rada.

Da li će Rada uskoro dati drugu šansu Harisu ili će nas iznenaditi novim partnerom ostaje nam da saznamo u narednom periodu.

Pročitaj više: OVO NIKO NIJE OČEKIVAO! Evo kako je Kija reagovala kad je čula da Sloba ima vanbračnog sina! (FOTO)

Kako je ceo razgovor tekao možete pogledati u video-prilogu ispod.

I. R.

#Haris Berković

#Radmila Rada Manojlović

'