AKTUELNO

Nisam se zaljubila, nisu se desile varnice - rekla je Maja.

Raskid Maje Marinković i Marka Miljkovića napravio je pravu pometnju na sastanku na kom je Bane Čolak trebalo da izabere potrčke za ovu nedelju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Svako je dao sebi za pravo da komentariše njihovu vezu, ali i raskid i ponašanje nakon njega. Marinkovićevoj je došlo svega preko glave pa je ustala i komentarisala šta misli o Marku nakon svega.

Nije me ispoštovao, ne mogu da verujem, to se ne radi tako - razočarano je rekla Maja, ali joj Marko nije ostao dužan.
Je l' moguće da se toliko pravi haos oko veze koja je trajala pet dana, ja u nijednom trenutku nisam rekao da sam zaljubljen, samo da počinjem da sam zaljubljen. Ja sam gad najbolji na svetu, ovo su budalaštine - rekao je Miljković.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mogu da budem sa njim u korektnim odnosima, ono ćao ćao. Ne, ja sam kulturna, on mene nije uvredio, nije me samo ispoštovao kao osoba sa kojom je bio u vezi. Ja nemam problem da mu kažem dobar dan i laku noć. Nisam se zaljubila, nisu se desile varnice. On je igrao igru i poigrao se sa mojim osećanjima - tužno je govorila Maja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Milan Milošević je zamolio mladu blogerku da prokomentariše nastalu situaciju, ona je naravno branila svog druga Marka.

Rekla sam da Marko ne igra igru, da on hoće on bi nastavio to. Ona je očekivala mnogo više od njega, to je to. Mislim da nije postojala hemija - rekla je Luna Đogani.

Ustala je i Aleksandra Subotić koja je upitila nekoliko blagih kritika na reči Marinkovićeve.

Ovo što je David rekao, to je ponašanje muške stoke. Kako možeš da kažeš da ti je svejedno što on spava sa tamo nekim devojkama. Ne možeš da kažeš tako nešto, ti lažeš sebe - rekla je Subotićeva i uzgred prokomentarisala Davidove reči da je Marko Miljković hteo samo se*s od Maje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Marija Marinković

#Marko Miljković

'