AKTUELNO

Ne propustite desetu epizodu vikend-serije "Šifra Despot".

Gledaoce TV Pink večeras od 21 čas očekuje deseta epizoda vikend-serije "Šifra Despot", koja nosi naziv "Gej banka", a u kojoj epizodne uloge imaju glumci koje ste već videli, Ljiljana Stjepanović kao baka Savka i Radoš Bajić kao Jovo Agbaba, ali i tri nova popularna srpska glumca.

Foto: Printscreen Youtube

Naime, fantastični Nenad Heraković, Erol Kadić i Branislav Tomašević pojaviće se u veoma zanimljivim ulogama, koje će sasvim sigurno nasmejati gledaoce.

Foto: Printscreen Youtube

Na porodičnom ručku u kući Despotovića najvažnije pitanje je zbog čega je Despot konkurisao za projekat u LGBT organizaciji. Ta pomisao Mileni ubacije crv sumnje o Despotu i njihovoj vezi.

Foto: Printscreen Youtube

U tom trenutku ispred kuće se parkira auto, izlaze dva mladića koji se predstavljaju kao Despotovi drugovi i donose lepu vest - da je na tenderu dobio posao u LGBT organizaciji i vode ga na svečanost organizovanu u čast važnog gosta iz Evrope, zbog čega Milena besna napušta dom Despotovića.

Foto: Printscreen Youtube

Na putu do tamo Despot i njegovi "drugari" sreću policajca (Branislav Tomašević), naizgled prekog i krutog muškarca, koji zapravo krije jednu veliku tajnu o sebi. A tu tajnu će upravo Despot sasvim slučajno da sazna.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Da li će se zbog te tajne Despot naći u nevolji saznaćete u desetoj epizodi vikend-serije "Šifra Despot", "Gej banka" večeras u 21 čas samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Branislav Tomašević

#Erol Kadić

#Ljiljana Stjepanović

#Nenad Heraković

#Radoš Bajić

#Televizija Pink

#serija

#Đorđe Marković

#Šifra Despot

'