AKTUELNO

Ne propustite 11. epizodu vikend-serije "Šifra Despot".

U nedelju od 21 čas na TV Pink, gledaoce očekuje 11. epizoda vikend-serije "Šifra Depot" koja nosi naziv "Verenički prsten", a u kojoj se pored Ljiljane Stjepanović, Lidije Vukićević i Radoša Bajića, pojavljuje još jedan sjajan srpski glumac.

Jedan od najboljih srpskih glumaca kog podjednako voli i mlađa i starija generacija, Boris Milivojević, pojaviće se u epizodnoj ali veoma upečatljivoj ulozi Ćire, klasičnog oportuniste, koji ne bira ni način ni sredstva kako došao do što više para.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Posle epizode u LGBT organizaciji, Despot je rešio da se iskupi kod Milene i povrati njeno poverenje. Odlazi kod svog druga Ćire (Boris Milivojević), inače vlasnika zlatare u obližnjem tržnom centru.

Foto: Printscreen Youtube

Foto: Printscreen Youtube

Ćira, čiju su zlatarsku radnju pljačkali par puta, želi da podigne sigurnost na viši nivo i angažuje Despota. A Despot odlučuje da kupi verenički prsten! Dok njih dvojica razgledaju nakit i ne slute da ih neko iz prikrajka posmatra.

Foto: Printscreen Youtube

Milena sa stricem Jovom i strinom Agbabicom odlazi kod Despotovića, ali da li će se Despotu konačno ostvariti želje i planovi, saznaćete u 11. epizodi vikend-serije "Šifra Despot", "Verenički prsten", večeras u 21 čas samo na TV Pink!

Autor: M. Đ.

#Boris Milivojević

#Lidija Vukićević

#Ljiljana Stjepanović

#Radoš Bajić

#Televizija Pink

#serija

#Đorđe Marković

#Šifra Despot

'