AKTUELNO

Nikad turbulentnija noć!

U toku sinoćnje večeri u najgledanijem rijalitiju 'Elita 8' održana je emisija Izbacivanje. Voditelj u studiju je bio Milan Milošević. U Šiša baru je Darko Tanasijević kao i svake nedelje razgovarao sa učesnicima gde su isplivale na videlo sve tajne i prozivke koje nisu smeli da kažu svojim cimerima u lice. Ovu noć obeležio je raskid Sofije Janićijević i Borislava Terzića Terze nakon što je Sofija shvatila da je pogrešila u svom izboru da uđe u vezu zbog težine koju nosi Terza kao budući otac. Takođe je jedan od cimera zauvek napustio Belu kuću sa minimalnim brojem glasova.

Foto: Pink.rs

Aneli Ahmić i Danijel Dujković Munjez ratuju danima iza nas, a sada je čini se ovaj sukob dostigao vrhunac. Munjez je izgovorio Aneli teške uvrede, a šta je to rekao, pročitajte u tekstu ispod slike.

Voditelj Darko Tanasijević je u Šiša baru ugostio Anđelu Đuričić sa kojom je razgovarao o njenom odnosu sa Nenadom Marinkovićem Gastozu.

Boža Franić šišao se, te je tom prilikom ušao u sukob sa Luletom Bahanalijom. Boža je previše pobesneo, pa je uputio salvu uvreda Luletu zbog čega je ušlo i obezbeđenje u Belu kuću, kako ne bi sukob eksalirao.

Danijel Dujković Munjez nastavio je da urniše Aneli Ahmić, te je ona pokušala da se skloni od njega, ali je ona namerno išao za njom.

Nenad Marinković Gastoz otkrio da se sutra seli kod Anđele u krevet, pa priznao da ne može bez njenih zagrljaja

Anđela Đuričić i Nenad Marinković Gastoz razgovarali su, te je on doneo odluku da je zaprosi, što joj je i priznao.

Aneli Ahmić oplela je po Sofiji i Terzi, otkrila da se on kaje zbog Miličine trudnoće pa podržala Milicu.

Ena Čolić progovorila o odnosu sa Jovanom Pejićem Pejom, pa se osvrnula na sukob sa Aneli Ahmić.

Jovan Pejić Peja je u Šiša baru otkrio u kakvom je odnosu sa Enom Čolić, priznao je šta bi Ena morala da promeni kod sebe da bi ušao u vezu sa njom.

Sofija Janićijević ipak se setila trudne Milice Veličković, te je otišla kod Lepog Miće kako bi zatražila savet kako da ostavi Borislava Terzića Terzu jer je grize savest.

Na samom početku razgovora u Šiša baru Miljana Kulić je otkrila kako gleda na odnos Anđele i Gastoza, prokomentarisala je ličnost Ene Čolić, te oplela po Terzi i Sofiji.

Sofija Janićijević šokirana je zbog osuda cimera na njen intimni odnos sa Borislavom Terzićem Terzom, počela da se kaje za sve učinjeno, pa Milici poručila brutalnu poruku.

Miona Jovanović osula je rafalnu paljbu po Ša zbog ovoga, priznala da li joj je on naneo modrice po telu.

Kao i svake nedelje došlo je vreme da neko napusti velelepno imanje i najgledaniji rijaliti šou program Elitu. Večerašnji nominovani učesnici su Uroš Stanić, Terza, Jelena Ilić, Branka Knežević i Ćomi Boj.

- 42 posto glasova gledalaca ima Uroš Stanić, 40 posto glasova ima Terza , 14 posto glasova ima Jelena Ilić, 3 posto glasova ima Branka Knežević, 1 posto glasova Ćomi Boj - rekao je Darko.

Sofija Janićijević i Borislav Terzić Terza raskinuli su zvanično, a ono što je jako specifično jeste da je Sofija pre samo sat vremena tvrdila kako je grize savest zbog Milice i roditelja, a sada je već promenila ploču na Aneli Ahmić i Enu Čolić.

Nakon večerašnjeg skandaloznog raskida Borislava Terzića Terze i Sofije Janićijević u kome su isplivale najbrutalnije prozivke do sad, oni su na kraju ipak uspeli da na miran način završe dan.

Anđela Đuričić već neko vreme pokušava da sakrije svoje emocije prema Nenadu Marinkoviću Gastoz, te je glumila ledenu lejdi koju niko ne zanima zbog grešaka iz prošlosti koje su je skupo koštale.

Međutim večeras su totalno popustile kočnice između novopečenog para, te su se sve vreme ljubili bukvalno bez da udahnu vazduh. Izgleda je Anđela konačno uspela da izađe iz uloge Helge i da se prepusti svojim emocijama.

Autor: Nemanja Šolaja