AKTUELNO

Rekapitulacija noći!

Noć iza nas obeležila je emisija 'Izbacivanje', a voditeljka Dušica Jakovljević u studiju je ugostila druugaricu Matee Stanković sa kojom je ćaskala, dok je voditelj Darko Tanasijević u Šiša Baru razgovarao sa učesnicima ''Elite 8''.

Drugarica Matee Stanković otkrila je da joj se dopada Mateino učešće, ali da nije pokazala sve što ima, te se nada da će do kraja svog učešća pokazati sve svoje vrline.

Prvi sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru bio je Nenad Marinković Gastoz, koji je progovorio o intenzivnom druženju sa Anđelom Đuričić i varnicama koje su sve vidljivije među njima, a potom je priznao da se kockice polako sklapaju i da očekuje nešto više od prijateljstva.

Naredna sagovornica Darka Tanasijevića bila je Anđela Đuričić koja je priznala da je Gastoz smekšao, ali i da joj prija Gastozova pažnja. Ona je otkrila da strahuje da ne bude ponovo povređena i da je zbog toga oprezna.

Borislav Terzić Terza bio je naredni Darkov sagovornik, a on je govorio o svom druženju sa Sofijom Janićijević, za koju je rekao da mu izuzetno prija, kao i da je svestan da to smeta Milici Veličković.

Naredna sagovornica voditelja Darka Tanasijevića bila je Sofija Janićijević, koja je otkrila kakva je priroda njenog odnosa sa Borislavom Terzićem Terzom. Ona je pokušala da se opere od afere sa Terzom, te je apsolutno negirala svaku moguću bliskost sa njim.

Nakon što je Sofija Janićijević negirala da flertuje svakodnevno sa Borislavom Terzićem Terzom, koji čega dete sa Milicom Večičković, a drugarica Matee Stanković prokomentarisala je u studiju voditeljki Dušici Jakovljević da Sofijini postupci nisu ljudski.

Naredni sagovnornik voditelja Darka Tanasijevića bio je Uroš Stanić. Uroš je iskazao najdublje gađenje prema Terzi, pa opleo po Sofiji za koju smatra da ne vredi tri danara.

Sledeći Darkov sagovornik u Šiša baru je Nenad Aleksić Ša. On je progovorio o svojim brutalnim sukobima sa Borislavom Terzićem Terzom, te mu žestoko odbrusio zbog flerta sa Sofijom. Nakon toga je prokomentarisao Anđelu Đuričić smatrajući da ima kompleks niže vrednosti.

Naredna sagovnornica Darka Tanasijevića bila je Miona Jovanović. Ona je prokomentarisala odnos Sofije i Terze za koje smatra da rade odvratne stvari, a potom je napravila presedan i odabrala stranu Milice Veličković

Sledeća sagovornica voditelja Darka Tanasijevića bila je Aneli Ahmić koja je progovorila o odnosu sa Matejom Matijevićem, a ona je istakla da se oseća poniženo jer nije broj jedan u njegovoj glavi, dok je kako kaže u Janjuševoj bila.

Darko Tanasijević popričao je sa Matejom Matijevićem, koji je progovorio o odnosu sa Aneli Ahmić, te je istakao da njih dvoje nisu jedno za drugo i da neće biti zajedno. On je otkrio i da je shvatio da Ena Čolić ne želi da on bude sa Aneli.

Naredna sagovnornica voditelja Darka Tanasijevića bila je Miljana Kulić, koja je progovorila o flertu Sofije Janićijević i Terze, te je nju nazvala proračunatom dok je priznala da joj se Terza gadi.

Milena Kačavenda otkrila je da su se Terza i Sofija ponovo krišom poljubili, te je spomenula i Milicu Veličković kojoj je pružila podršku jer smatra da u ovim teškim trenutcima čupa kosu sa glave.

Naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića bio je Jovan Pejić Peja, koji je progovorio o flertu sa devojkama, te je istakao da još nijedna nije dovoljno odgovarajuća za njega.

Darkov naredni sagovornik u Šiša baru je Nenad Macanović Bebica. On je progovorio o flertu Terze i Sofije te ga žestoko prekoreo zbog njegovog nemarnog ponašanja i smanjenog razmišljanja o trudnoj Milici.

Naredna sagovornica voditelja Darka Tanasijevića bila je Milana Šarac Mimas koja smatra da je Milena Kačavenda zaljubljena u Uroša Rajačića, ali da ona nema konkurenciju.

Kao i svake nedelje došlo je vreme da neko napusti velelepno imanje i najgledaniji rijaliti šou program Elitu. Nominovani učesnici bili su Nenad Aleksić ŠaMilena KačavendaMarko ZecMatea Stanković Petar Ilić, a rijaliti ''Elita 8'' sa najmanjim brojem glasova napustio je Petar Ilić.

Nakon što je dobio najmanju podrđku publike, Petar Ilić napustio je Elitu, a potom se zaputio u studio kod voditeljke Dušice Jakovljević. On je otkrio da mu je najviše u sećanju ostao sukob sa Jelenom i da to nikad neće zaboraviti.

Autor: NP.