AKTUELNO

Noć koja je sve promenila!

Prethodnu noć u Eliti obeležila je emisija "Izbacivanje". Nominovani za izbacivanje bili su Sneža Kušadasi, Uroš Stanić, Anđela Šparavalo i Bojana Pavlović.

Domaćin večeri bila je prelepa vodititeljka Ana Radulović, dok je u Šiša baru sa pojedinim učesnicima razgovarala Maša Mihailović.

Foto: Foto/Jelena Simonović

Prva koja se pojavila u Šiša baru bila je Miona Jovanović koja je razgovarala o turbulentnom ljubavnom odnosu sa Nenadom Aleksićem Ša.

Miona je priznala da se oseća izdano od strane Ša jer je otkrio da su njih dvoje bili intimni, ali da po njenom mišljenu ro nije razlog za raskid. Takmičarka je nakon toga priznala da strepi od suda roditelja.

Odmah nakon Mione Jovanović, u Šiša bar stigao je i Nenad Aleksić Ša koji je otkrio da se Miona promenila, da ga više ne vređa, tačnije da je njihova ljubav nikad jača. Takođe on je otkrio da li strepi od susreta sa njegovom i njenom prodociom.

Maja Marinković je naredna bila u Šiša baru gde je voditeljki otkrila šta se dešava između nje i Stanislava Krofaka. Naime, Maja i dalje sumnja da ju je Krofak pikirao pri ulasku u Elitu, a onda je progovorila o njihovim pogledima.

Maje je nakon toga razgovarala sa Markom Đedovićem o Stanislavu.

Aneli Ahmić je takođe bila u Šiša baru gde je govorila o njenom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem. Naime, Aneli je priznala da joj je Maja u više navrata rekla da se Janjuš neće promeniti, ta da će proći kao ona, a pored toga Aneli je priznala da razmišlja šta da radi sa trudnoćom jer ne veruje da će uspeti sa Janjušem u odnosu.

Anđelo Ranković govorio u Šiša baru o učestalim sukobnima sa Jovanom Tomić MAtorom. Naime, on je rekao da Matora ima problem i da je kompleksašica.

Nakon Anđela, Anita Stanojlović je stigla u Šiša bar gde je komentarisala ponašanje Jovane Tomić Matore. Naime, ona je otkrila da sumnja da je Matoru savetovala kuma kako da se ponaša sa Maetom Car kako bi pobedila u Eliti.

Jovana Tomić Matora komentarisala je njene sukobe sa Anđelom i Anitom, te je otkrila da više nikome ne veruje, i da smatra da nema prijatelj u Eliti.

Marko Đedović je šokiran ponašanjem takmičara pa je žestoko prokomentarisao pojedinice.

Ovo mi je sada katastrofa, odvratno mi je! Ne znam ko pije, ko plaća. Matora se odriče prijateljstva u lajvu sa mnom i sa Kačavendom, a sada je nikad bolja sa nama. Nema ona nekih prijatelja baš onako previše, ona pokušava da kupi ljude, ali vidimo da ne uspeva. Ja umem dosta puta da ložim ljude, da pustim buvu i da vidim šta se dešava. Ja sve vičem da je normalno da se svađaju, ne nije normalno. Nije normalno posle šest meseci ovakve svađe, druga stvar koja nije normalna, jeste da bi se Matora sutra pomirila sa Anitom, ali to nije ljubav, nego opsesija i sujeta. Nikada mi nije rekla da će da priča sa njom, možda je drugima rekla, meni nije, jer je moj stav bio da svaka treba da nastavi svoj život. Matoroj smeta više Anđelo, nego Matea, a i Bojani. Jasno je kao dan da imaju kompleks na muškarce, pa onda idu izmišljene priče, to su takve budalaštine. Evo da je tako, zar ne treba da bude srećna što se Anita sama sebi usr**a u život - rekao je Đedović i nastavio:
Ja ne znam od kad su Matoroj stavovi ovakvi, zato sam je molio da me ne meša, a ja Matoru štitim i dan-danas. Ovo je dva odsto svega onoga. Ali, ona je uporno želela da ja potvrđujem laži. Sve što je Anita iznela vezano za Matoru da joj je Tamara rekla je istina da je to Tamara rekla. Ja se šokiram onime što iznosi Anita, jer su meni te informacije plasirane kada je bila Matora učesnica upravo od Tamare. Rešića, Ermina, Tamara, svi se ne podnose...Ja jedva čekam da izađem napolje, vidi...Vrlo me intresuje namera, da li je ta ekipa sve ovo lepo izmislila. Unutrašnji osećaj mi govori da jesu, a da mene nisu konsultovali jer znaju moj stav. Da li je namera svih njih zajedno koji sve ovo znaju, apsolutno sam siguran...Ovo su svi sve znali, svi su umešani. Samo me zanima da li je namera uvođenja Matee Car da se ja okrivim, ako jeste, ja ću to sve da dogovorim - daću sve što imam, a onda da se uživo prati u Premijeri krivulja mojih odgovora. Kada na to odgovorim, ići će pitanja o životima onih koji su umešani. Ja ću da platim, ja ću da uradim, direktan prenos, pa neka tumače ti licencirani poligrafisti, sešću na onaj policijski poligraf. Nikada u životu ovakve napade u rijalitiju nisam video, da ne mogu i ja da zaštitim, bez povoda, a mislim na Anđela - rekao je Marko.

Milena Kačevenda je komentarisala njeno prijateljstov sa Matorom koje je na klimavim nogama.

Marko Janjuševića Janjuš je komentaerisao njegov odnos sa Aneli Ahmić za koji je rekao da nema pomirenja.

Usledilo je izbacivanje, te je voditeljka saopštila takmičarima ko napušta Elitu.

Uroš 58 odsto glasova publike, Bojana ima 23 odsto glasova, 10 odsto glasova ima Anđela, dok Sneža napušta Elitu i ima 9 odsto glasova - saopštila je voditeljka.

Sneža Kušadasi je nakonn toga stigla u studio kod voditeljke Ane Radulović, sa kojom je porazgovarala o svom učešću, te je priznala da joj se sviđa Marko Đedović a da je Darjanu bila samo igra.

Autor: pink.rs