AKTUELNO

Burna noć je iza nas!

U toku sinoćnje večeri u Beloj kući je održana emisija 'Gledanje snimaka'. Voditeljka Ivana Šopić pogledala je zajedno sa učesnicima klipove spletki i ogovaranja koje do sada nisu videli. Najupečatljiviji događaji koji su obelećili noć su brutalni sukobi Jelene Ilić i Ivana Marinkovića, iskreno priznanje Aneli Ahmić o odnosu sa Janjuđem u spoljašnjosti, kao i popuštanje kočnica u odnosu Anđele i Gastoza.

Foto: Pink.rs

U prvom video-klipu prikazanom u emisiji pušten je razgovor Aneli Ahmić koja govori o njenom odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Aneli Ahmić je otkrila da je potpuno precrtala Janjuša, učesnici uvereni da je koristila Mateju kako bi mu poslala tajne signale.

Mateja Matijević otkrio je da smatra kako Aneli Ahmić spominje Marka Janjuševića Janjuša iz nemoći, samo da bi njega napravila ljubomornim.

Milena Kačavenda bila je uporna u nameri da raščivija Matejin misteriozni odnos sa Enom Čolić.

Sofija Janićijević progovorila je o bivšem momku, iznela šok detalje, nakon čega je Borislav Terzić Terza izneo mišljenje o tome.

Sledeći snimak prikazao je Mateju Matijevića kako komentariše Enu Čolić i Jovana Pejića Peju.

Dačo Virijević i Sofi Tkačenko izolovali su se od ostalih učesnika, te upali u razgovor. Usput su se blago i češkali, a osmeh nije izostao s njihovih lica.

Nikola Grujić Gruja pokušao da opravda svoje blamantno ponašanje sa Mimom Šarac u izolaciji, pa se upleo u sopstvenu mrežu laži.

Ena Čolić i Mateja Matijević nastavili su svoj verbalni okršaj i nakon reklamne pauze, nakon što je ona izjavila da bi mogla da obnovi emotivan odnos s njim, samo kad bi to poželela.

U narednom video-klipu učesnici su imali priliku da čuju kako Ivan Marinković tvrdi da mu se Jelena Ilić ponovo udvara.

Nenad Marinković Gastoz ne može da dočeka famozni poljubac sa Anđelom Đuričić, Ša tvrdi da se ona folira zbog rijalitija.

Sofija Janićijević kudi Borislava Terzića Terzu jer se rasplakao, što je ona shvatila kao pokajanje zbog svega što je učinio Milici Veličković.

Deluje da se Anđela Đuričić potpuno opustila i prepustila šarmu Nenada Marinkovića Gastoza. On joj se sve vreme slatko udvara, a njene oči gledaju samo u njega.

Ivan Marinković nastavio je žestok obračun sa Jelenom Ilić, prilikom čega je došlo do žestokih reči.

Autor: Nemanja Šolaja