AKTUELNO

Zanimljiva noć je iza nas!

U toku sinoćnje večeri u Beloj kući je održana emisija 'Elita - Izbacivanje'. Voditeljka u studiju je bila Ana Radulović. Njen gost je bio Terzin brat koji je došao kao njegova podrška. Darko Tanasijević je u Šiša baru ugostio učesnike kako bi zajedno sa njima prokomentarisao sva aktuelna dešavanja u Beloj kući. Na kraju večeri nominovani ukućani su odigrali igricu, te je Darko saopštio da je Belu kuću napustila Sara Šljivar.

Foto: FOTO/JELENA SIMONOVIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Na samom početku emisije ''Izbacivanje', voditeljka Ana Radulović otkrila je da je njen gost u studiju brat Borislava Bore Terzića, koji se osvrnuo na njegovo učešće u rijalitiju, a, potom prokomentarisao njegovu vezu sa Milicom Veličković.

Kako si zadovoljan Terzinim učešćem ove godine?
Prošle godine je bio bolji. On u ovoj vezi s Milicom nije onakav kakav zapravo jeste, iskreno. Ovakvog ga ne poznajem. To što izgovara je za svaku osudu. Deluje mi da ona sad samo želi da mu vidi leđa. Ja ne vidim tu nikakvu ljubav više - kazao je Terzin brat.
Milica ume često da pomene vašu majku u svađi, kako se ona oseća kad čuje nešto što je neprijatno? - upitala je voditeljka.
Jako joj je bilo teško kad je uvredi, ali sad joj je već sve jasno. Ona togom svađe priča sve samo da uvredi Terzu. Milica se nikom od članova naše porodice ne dopada s onakvim ponašanjem. Svašta je izgovorila - kazao je Terzin brat.

Voditelj Darko Tanasijević je razgovarao u Šiša baru sa Milenom Kačavendom o njenoj najtežoj nedelji. Naime, Milenina majka je u jako lošem stanju a ona je u petak napustila Elitu kako bi je videla.

Lekar je sve rekao, ja ne mogu ništa da uradim. Lakše mi je što sam ovde. Deca su mi stabilno, a ona pa bori se. Ovde sam izopštena iz svih situacija, a znam da bi ona volela da budem jaka i da budem ovde da nastavim i zato sam ovde - rekla je Milena sa suzama u očima.
Nikada niko nije spreman za te stvari, ja znam šta bi ona meni sada rekla i neka ide po redu ako mora, glava gore. Ja mrzim te momente gde si nemoćan skroz. Ona je meni bila sve, ali kada sam razgovarala u tom ulasku u Elitu, ona je mene podržala da uđem ovde, rekla mi je da uđem. Ona je mene gledala ovde ja to znam, više me je viđala ovde nego napolju. Držim se i borim se - rekla je Milena.
Kako emociju razvijaš s obzirom da je tvojoj mami sutra rođendan? - upitao je Darko.
Ona je bila u bolnici jer joj se zapupio sistem za dijalizu. To je lokalna intervencija, međutim ona je taj dan pala, slomila je nos. Lekar mi je rekao šta se desilo, desilo se to da nisu mogli da je probude, kada je urađen skener video se hematom i tromb od udarca. Ja kada sam je videla, zahvalila sam joj se za sve. Ona je uvek davala savete, glava gore gazi... Rekla sam joj da mi je žao što nisam bila tu kraj nje... Zahvalila sam joj se... Rekla sam joj, to je onaj najteži trenutak , rekla sam joj ako možeš izbori se, ako ne putuj mirno, mi ćemo biti dobro. Znam da ne bi volela da vegetira, ona je živela kao gospođa, zanm da bi tako volela i da ode. Verujem da me čula, znam šta mi je rekla. Znam da bi mi rekla da se vratim ovde i da budem jaka - dodala je MIlena sa suzama u očima.

Milena Kačavenda je nastavila razgovor sa Darkom Tanasijevićem:

Šta ti je privuklo pažnju u odnosu Stanislava, Mione i Ša - pitao je Darko.
Ona mnogo fingira neke stvari. Ne mislim da jij ne prija ovo što je tema, nisu ti momci bilo šta, nisu leva smetala, meni se Stanislav baš dopada. Očekivala sam da će on ući u sukobe sa Ša. Ša pravi strašnu grešku, glavu dajem da se Miona kaje, glupa je kao noć, počela je da priča kako je sve ovo rijaliti. Kad si jaka, gde ti je karakter, mislila sam da je pravila odstupnicu da bi se pomirila sa Stanislavom. Ja mislim, ušla je u odnos sa Ša, pojavio se Stanislav videla da se borio - rekla je Milena.
Šta ćemo sa Milicom i Terzom, da li si doprinela - pitao je Darko.
Rekla sam mu da ne priča one kletve. Milica ima odvratnu cifru, ona ga nominovala, on se kao smorio. Ona mi se ne sviđa, on je dobar lik, i ona je izvukla sve najgore iz njega. On je emotivan, voli sve da zna.

Voditeljka Ana Radulović je ugostila Terzinog brata Miloša, koji je komentatisao MIlenu Kačavendu i MIlicu Veličković.

Kako komentarišeš Milenu?
Ona je meni na početku delovala kao mafijašica, a kako je vreme prolazilo, ona je meni postala draga i gotivna žena. Ona je rekla sve i ja je jako cenim - rekao je Miloš pa dodao:
Meni nije jasno što Milici smeta Milena, a on se ljubio sa Jovanom. Mislim da Milici smeta Milenin stav, jer sve priča, a nju to nervira - dodao je Miloš.

Voditeljka Ana Radulović je ugostila Terzinog brata Miloša koji je nakon priloga o odnosu Ša, MIone i Stanislava, dao svoj sud o njihovoj vezi.

Ovaj čovek pravi budalu od sebe, ovo mu ne treba. On jeste ime, ali od one veze iz Zadruge 4 je pao. Miona se igra sa njim, a pitanje je vremena kada će se ona pomiriti sa Stanislavom - rekao je Miloš pa dodao:
Meni deluje da tu ima emocija, ona je priželjkovala da on uđe. Kada je Stanislav ušao i kada je rekao šta je sve on radio da joj stavi do znanja da je on tu, ona se tada izgubila - rekoa je Miloš.
Je l vidiš to i kod Stanislava? - upitala je Ana.
Iskreno ne mogu da ga pročitam, ali mislim da imam emocije, mislim da mu je društvo kočnica - dodao je Miloš.

Voditelj Darko Tanasijević je u šiša baru ugostio Anitu Stanojlović kako bi otkrila zašto ona i Anđelo Ranković zadnjih par dana imaju sukobe.

Mi smo se posvađali zbog Miće, ja sam mu zamerila zbog Maje, a onda sam mu rekla da je ostavimo. Ja prebacim jer su ga spajali sa Majom. Ja sam labilna, mene povociraju,a on je siguran. Posle ove svađe ja želim još više da se promenim, rizik je bio nikad veći. Nema potreba da pravim scene, i potrudču se da sredim to - rekla je Anita pa dodala:
Da li ćemo biti zajedno, videćemo, ali ona priča na debati me zanima. Verujem mu, ali ako ne bude tako, biće svašta - rekla je Anita.
Negodovala si kada je Matora izlagala u petak? - upitao je Darko.
Da, to mi nije normalno, ona sada govori kakav je Anđelo kako on neće trpeti neke stvari, a ja sam imala razlog da sumnjam. Ja sada ne sumnajm ni u koga, a Sanja i Matora su se peckale. Ja znam da Matora ne veruje u moju promenu, ja jesam promenila sve osim ljubomore, ali ljubomora je dokaz ljubavi.

Dok su nominovani sedeli u izolaciji, Stanislav Krofak im je prepričavao svoje ljubavne avanture, i otkrio sa kakvom je devojkom prevario Mionu Jovanović i na koji način.

Tu žensku što je Miona saznala. Ja došao kod prijatelja na rođendan i mi u separeu ludilo, zvao neke ženske. I sad ta jedna u faci top, istetovirane obe ruke, celo telo tetovaže, silikoni, iz Zagreba. Ja malo oko nje, vamo tamo, ja joj kažem da ću uskoro kući, i ona me pita da j epovedem sa mnom i onda jeb*ga - rekao je Stanislav.
Slušaj šta sam još doživeo, bila jedna mala zvrkasta u glavi ali najjača pi*ka, top je. Došao do nje čuli se, ona slavila rođenda i sve vreme me gleda, i dogovorimo se da idemo na piće, išli malo kod mene, ja se skinuo ona pustila muziku pleše, gola pa mi priđe, zavodi me, i ona leži sa mnom i dečko je zove na telefon - rekao je Stanislav.

Voditeljka Ana Radulović je ugostila Terzinog brata Miloša koji je kometnarisao odnos Aneli i Janjuša, ali i Janjuševo veličanje Milice Veličković.

Janjuša jako volim, ali zamerio sam mu to što je preneko veče skočio da brani Milicu - rekao je Miloš.
Pa oni su drugovi napolju - rekla je Ana.
Ja sam ovde bio za Novu godin sa momkom koji mi je potvrdio da je sve za nju istina - rekao je Miloš.
Sve se vidi, ja sam kopao dosta toga o njoj. Sve je istina za nju, nisam nikada bio za odnos nje i mog brata. Danka bi bila sjajna snajka. Ona je prava devojka, prava dama. Ja navijam da će se tu nešto desiti, ali verujem da Danka neće to dovzoliti jer nije ona takva

Naredna osoba sa kojom je voditelj Darko Tanasijević večeras razgovarao u Šiša baru bila je Aneli Ahmić. Ona je na samom startu kometarisala odnos sa Janjušem :

Kako dani prolaze mi se sve više volimo, samo govorimo šta je ovo, kad se zagrlimo mi se tresemo. Mi smo od prvog dana zajedno, kad se ljubimo tresemo se, to je bolesno i baš je jako, nisam ovakvu ljubav imala, kao da smo se po svemu našli, po mirisu, dodiru, imamo nesuglasice ali gluposti, znamo da se bockamo. Muči me to što imamo odnose, ali ne mogu da iskontrolišem, šta će mi moji reći, ja sam dete u duši - rekla je Aneli.
Danas je Janjuš imao loš dan, kakav je - pitao je Darko
Dobar je, dođu mu teški dani tamo, to su mi najteži momenti. Osetim mu u pogledu sve i guši me to. Volimo tiho da pričamo, onda mi se on otvori, i sve priča u besu, nisam znala kako da se ponašam u dosta situacija kako da se ponašam - rekla je Aneli.
Ja am rekla svoje, ja više neću da je diram, ti znaš da je ja nikad ne diram prva, u anketama sam lagala, da je ne bi dirala, ali ne možeš ti. Ja sam rekla da ne mogu da ćutim više, čekala sam nominacije i sve sam rekla, Situ vređa, stalno me provocira, traži rat, ja sam sačekala i rekla sve. Isto mi sve priča kao Aleksandri, neću da izgubim honorar zbog Maje. Ja ne znam da udarm tako nisko kao ona. Kako je nije sramota da onda priča o mojoj Nori, ako je nju majka ostavila, i onda je plakala jer je mislila - rekla je Aneli.

Voditelj Darko Tanasijević je u šiša baru ugostio Anđela Rankovića koji je otkrio u kakvom je odnosu sada sa Anitom.

Naš odnos je sada dobro. Nije bilo potrebe za onim svađama, ali nije loše što je došlo do toga, meni deluje da nas je ojačalo - rekao je Anđelo pa dodao:
Morao sam da lupim kontru u tom momenut. Anita je uvek volela svađe i čarke,a moja radikalnost je bila jedini način da joj dokažem da sa mnom tako neće moći.Meni bi bilo krivo da raskinemo na toj proj prepreci, a i ne možemo na prvu da budemo skroz kompaktni
Kako komentarišeš Matorino izlaganje gde govori da se Anita nikada neće povrediti? - upitao je Darko.
Ona i dalje pokušava da ubaci crv sumnje i da poljula i Anitu i mene. Ona potencira to kakava je Anita bila. - rekao je Anđelo.

Naredna osoba sa kojom je voditelj Darko Tanasijević večeras razgovarao u Šiša baru bio je Makrko Janjušević Janjuš. On je na samom startu kometarisao svađu sa Majom :

Ja sam lagano nominovao, mada nije mi dala da završim. Vređala nas je, pričala kako nas deca gledaju, da ans niko ne voli da smo užasni. Konstantno dobacuje, i onda ode i plače da smo mi prebacili da je majka ostavila. To je takav lažov da je svet nije video. Aneli je lek za mene, šta god da se desi lek mi je - rekao je Janjuš.
Da li ste Aneli i ti smeta Marinkovićima - pitao je Darko.
Ja samo odgovorim, i Aneli treba da im odgovori, kad ih ja uvredim to je Bože moj. Mi im nešto smetamo, oni sa svima u svađi. Oni su u konflinktu sa 30 ljudi, to nije normalno - rekao je Janjuš.
Ja sam rekao da ne treba da me meša u njohove svađe, nema logike da me uvlači. Normalno sad funkcionišemo, psovanje, ruzno baš. Oboje vređaju, bolesno vređaju to je sramota. Ja bih imao odnos na doku bez pokrivača pred svima, nego da se onako vređam, manaj sramota. Možda se opet pomire - rekao je Janjuš.

Voditelj Darko Tanasijević je u šiša baru ugostio Miljanu Kulić sa kojom je razgovarao o njenom ljubavnom odnosu.

Danas mi je Stanislav bio hit, on je nerealna lik. Moram da kažem da se plašimd a ŠA ne ide na tobogan. MOram da kažem da se nadam da će sve biti normalno. - rekla je Miljana.
Ona je pokazala bezobrazliku i zlobu. Ona je Ivana dresira. Njih dvoje su i hit, ali hvala gospodu bogu da ljudi vide prava lica. Setimo se Ivana prošle godine, on je sve dao za njegovu ljubav - rekla je Miljana pa je dodaoa.
Ivan nema pravo glasa zbog njegovoih postupaka. On se stalno pere; Terza je odobar momak a njemu se Milica us*ala u život. Ona i njeni afteri su mi užasni - dodala je Miljana.
Terzu ovo zlo tera na sve strane, ali ja sam mu rekla da promeni to jer ga buđola uništika - rekla je MIljana pa dodala kako gleda na Darjana.

Naredna osoba sa kojom je voditelj Darko Tanasijević večeras razgovarao u Šiša baru bio je Marko Đedović. On je na samom startu kometarisao Stanislava, Mionu i Ša:

Stanislav je ušao, ja imam dobar odnos sa njim, mi smo u super odnosima, ali mu popuštaju kočnice zato što ga nervira to što Miona iznosi, blam je. Tek je krenuo klupko da se odmotava. Ja vrlo pazim šta ću reci i moja reč je drugačija. Rekao sam mu da je bolestan, ne može da određuje sa kim će da se druži. Meni nije do priče sa ovim ljudima. Ne može ona tebi sa se poverava šta je radila sa bivšim dečkom, neka priča drugarici, nek pusti pa će izaći klip. Spontanije bi bilo da priča drugaricama nego meni. Ja neću njemu da priča za stolom da je bolesno, nego kad se smiri ja dođem pa mu kažem - rekao je Đedović.
Marinkovići i njihove svađe kako to vidiš - pitao je Darko
Dok su se svađali, ja sam slušao šta su pričali, on poslednjih sedam dana oće u orkestar. U poslednje vreme ona mi je prilazila da pričamo, on ništa. Ima nestostak empatije on, ona je došla i pričala mi o Goci Tržan, rekla mi je da nema empatije sa Kulićima i da nema intimiziranja sa njima. Rekao sam joj da ne želim da doživi sudbinu Goce i Miljane. U orkestar neće - rekao je Marko.

Voditelj Darko Tanasijević je u šiša baru ugostio Milicu Veličković sa kojom je razgovarao o Terzi.

Svi pričaju o našoj vezi,a niko ništa ne zna. Ja u vezi sa njim nisam bila sjajana, vređali smo se, a onda je sve palo u vodu, kad aje on uradio to . To foliranje i kada ga je uvela u krevet, a ona se ponaša kao nepoštena - rekla je Milica pa dodala.
Svi su jedva čekali to što se desilo. Čim su mene spojili sa nekim usledio je hAos ja bih bila sa njjim samo zbiog Terze. Jesam se ja pokajala jer sam pravila Terzu ljhubomornim sa Urošem - rekla je Milica.
Terza je tebi govorio svašta - dodao je Darko.
Meni je najgore bilo za majku, moja majku koja mu je sve dala. Ja Terzu i dalje volim, a ja ne znam da sunkcionišem ovim. Mene je Terza provocirao danas i to radi sve vreme. On me navodi za anketu negativnu. Jako mi je krivo za sve, ali ono sa Tamarom mi je strašno - rekla je Milica.

Voditelj Darko Tanasijević je u šiša baru ugostio Lejdi Di koja je otkrila šta se dešava između nje i Munjeza.

Ja sa njim ne radim ništa, rekla sam mu da ne žeim da imamo komunikaciju. Ja ne žđelim da iko bude povređen zbog mene. Ja sam oduličila da se povučem jer je Stefani zaljubljena u njega baš. - rekla je Lejdi
Naše vreme neće doći nikada, on je dobio dve šanse,a treću neće dobniti niko. Naše vreme je prošlo. Ja ne volim to da treća osoba bude podignita, zato sam se japovukla - rekla je Lejdi pa je komentarisla Tamaru:
Iznenadila me je, nikada ne bih vreovala da je sebi to dohzvolila, razočarala me je.

Naredna osoba sa kojom je voditelj Darko Tanasijević večeras razgovarao u Šiša baru bio je Uroš Stanić. On je na samom startu kometarisao nominacije Maje :

Pokazala je sinoć svoju nemoć, prekucao sam je kao rijaliti igrača, ja sam spontanošću uradio više nego ona. Sa Aneli sam onako, one me koriste i jedna i druga, Maja me je iskoristila ali više neće moći, neću biti više ničiji piun - rekao je Uroš.
Šta te inspiruše kod Stanislava - pitao je Darko.
Ta njegova vedrina, dobrota, ja kada bi živeo sa njim sve bi bilo drugačije - rekao je Uroš.
Ša je prso, ne može da se kontroliše, u dubini duše je svestan da ga Miona ne voli. Mnogo je posesivan, poludeo je, mislim da je njoj krivo sad kada je Stanislav ušao. Mora da pljuje stanislava da bi se dodvorila Ša - rekao je Ša.

Pošto su pušteni profili nominovanih takmičara, voditelj Darko Tanasijević došao je do izolacije, te je zajedno sa njima krenuo ka diskoteci gde ih je čekala borba za opstanak.

Niko u igrici nije pobedio, Terza, Stanislav, Malivuk i Sara ostali su bez .

Nakon toga, Darko je saopštio glasove publike.

Jedna osoba ima 82 odsto, 15 druga, treca 2 i 1 odsto ona koja ispada. 82 ima Stanislav, 15 ima Terza, u Eliti ostaje Malivuk, Sara napušta - rekao je Darko.

Nakon što je izgubila u duelu, i zavuek napustila Elitu, Sara Šljivar je upravo stigla u studio kod voditeljke Ane Radulović.

Nije mi kravo, nego mi je bio baš super, ali dosta mi je svega - rekla je Sara.
Ja sam Terzina prva ljubav, prva devojka, a u kokošinjcu sam ja bila Hurem. Mi se nismo poklopili u stvarima da bismo ušli u vezu.Lepo smo se pozdravili - rekla je Sara pa je dodala.
Mene većina ljudi ne zanima, oni su meni totalno nebitini. Milica, Teodora, Bebica... Prave emocije imaju Anita i Anđelo i Janjuš i Aneli, a Anđela i Bojana se foliraju - rekla je Sara.

U toku je Mićina igra istine. Lepi Mića je spremio zanimljiva pitanja za ukućane koja će im odma skinuti sve maske.

Da li misliš da Jovana folira da joj teško zbog tebe - pitao je Mića.
Ne mislim da folira - rekao je Uroš.
Stanislva, da li si očekivao da iamš toliko glasova - pitao je Mića
Mislim da je pobuklika prepoznala moju iskrenost - rekao je Stanislav

Tokom Mićine igre, Terza i Milica su nastavili žestoki okršaj, u kom je Terza polio krevet hemijom za čišćenjem, dok je Milica sklanjala sve njihove stavri.

Ponižavaš sebe i nas i ono što smo bili pola godine, ja tebe poštujem mnogo više nego ti mene - rekla je Milica.
Da nije došlo do ovoga ne bi bilo prevare, gadiš mi se, pakao si mi napravila od života. Završili smo, ja ću da radim šta je hoću - rekao je Terza.

Veliki šef poslao je učesnicima bogatu nagradu za uspešno odigranu " Mićinu Igru istine".

Učesnici su podelili bogatu nagradu koju su zaslužili igrom.

Milica i Terza su nastavili sa žestokim okršajem. Lete stvari na sve strane.

Nakon svađe, krenuli su da bacaju stavri i deru se jedno na drugo.

Autor: N.Š