AKTUELNO

Zanimljiva noć je iza nas!

Kako je Veliki šef ove nedelje odlučio da neće biti izbacivanja, voditeljka Ana Radulović sinoć je vodila emisiju "Elita Specijal" iz studija TV Pink. U Beloj kući voditelj Darko Tanasijević uradio je brojne intervju sa učesnicima.

Pre početka intevjua Teodora Delić je razgovarala sa Munjezom i Borom Terzićem Terzom o zbližavanju Nemanje Gačića i Stefani Grujić.

Nije mi jasna da to radi, čim je rasnikula potrčala kod njega - rekla je Teodora.
Vidi ih kako šetaju, neverovatno - dodao je Bora.
Nerealno - dodala je Teodora.

Prva sagovornica voditelja Darka Tanasijevića bila je Miljana Kulić koja je rekapitulirala nedelju za nama i dala sud o dešavanjima koja su je obeležila.

Nikako sam, Dare. Anita mi je u salonu danas dobacivala. Zamolila sam je da uradim nokte, a ona mi je rekla da sam ja peračica veša, a da ona ima dečka koji radi sve umesto nje. Polako, ali sigurno, vraća se stara Anita, koja ljubomoriše na sve i svakog. Htela sam da joj dam šansu, mislila sam da je druga osoba pored Anđela, ali nije - kazala je Miljana.
Stanislav me je malo raqzočarao nakon što sam čula priču o svingeraju. Izdepiliran je, to me je razočarao. Poseduje i peglu za kosu. Meni je svingeraj isto što u prostutucija. Ako je*e žene dok im muževi gledaju, to je meni jako strašno, iskreno. Što se tiče Mione, ona ne može Ša da gleda očima. Prevrće joj se želudac kad ga pogleda. Ona mora da se pravda stalno, izmišlja stalno neke izgovore što nije poljubila Ša, što ga izbegava. Samo lud ne vidi da ga ne voli. Stanislav mi je jako čudna osoba, ne znam šta da kažem i mislim o njemu. Mislim da negde duboko u sebi ima emocije prema Mioni, ali i da mu se Maja dopala. Maji on odgovara, ali on sigurna ima neku dozu inata prema Mioni - kazala je Miljana.

Nenad Aleskić Ša obavio je razgovor s voditeljem Darkom Tanasijevićem, prilikom čega se osvrnuo na rat sa Stanislavom Krofakom i prokomentarisao njegov odnos sa Mionom Jovanović.

Onako, iskreno. Ne znam ni šta da mislim. Malo mi je glupo jer Stanislav sad iznosi šta je radio u svingerskim klibovima, a Mionu optužuje da da je cinkara. Ako je on rekao sve u vezi dronova, ona ima pravo da kaže šta se njoj nije dopadalo, pa je odlučila da ne bude više u tom odnosu - kazao je Ša.
On može da naziva to kako želi. Nije to alibi, ona je rekla šta je nju mučilo. Nije ona projekat, pa da bude na testu. Zbog čega je on pričao da je stalno bila na testu? E, to njegovo je izvlačenje za ono što je radio. To pada u vodu - istakao je Ša.
Verujem u to da joj verujem, šalim se. Ne verujem joj 100%. Ne tvrdim ništa, ali ne znam. Na osnovu čega da joj verujem kad stalo menja svoje iskaze. Dare, ja sam sluđen. Ne znam šta da mislim. Ona bude dobra, pa je ljuta. Dare, nemam pojma - rekao je Ša.

Dok je Darko vodio intervjue, Maja Marinković nakon dugogodišnjih sukoba sa Lepim Mićom, pogazila je svoju reč, te je došla u Pab kako bi bila sa Stanislavom. Naime njih dvoje ne mogu da odole jedno drugom ,te su se sve vreme ljubili i grlili.

Moja najepša devojčica - rekao je Stanislav.
Ponašaj se, možda je Taki u stuidiju - rekla je Maja.
Lepotice mala, šta li Taki priča - rekao je Stanislav.
Priča sve najbolje, zato što si dobar momak, ove ne može očima da vidi - rekla je Maja.

Miona Jovanović bila je naredni sagovornik Darka Tanasijevića, koja je progovorila o odnosu sa Stanislavom Krofakom.

Ne tiču se te stvari našeg odnosa, nego nečega što je pričao, ali nemam nameru da to govorim javno. On govori da je mene testiorao da li sam laka devjka koja bi otišla na svinger žurku, a zapravo je istina drugačija. On se dopisivao često s jednim drugarom, to mi je bilo sumnjivo. Morala sam da istražim o čemu je reč. Stanislav mi je priznao da su njih dvojica išli u svinger barove. Posle toga, on je meni predložio da odemo u taj svinger bar, a nakon što sam ja rekla da mi ne pada na pamet, on je rekao da se šalio - istakla je Miona.
Miona, zbgo čega Ša sumnja u tvoje emocije i smatra da nisi u celosti prebolela Stanislava? - upitao je Darko.
Ne znam, iskreno. Darko, u jednom momentu ja mislim da to radi da bi me bockao, a već u drugom mislim da to stvarno misli - kazala je Miona.

Naredni sagovrnik voditelja Darka Tanasijevića bio je Stanislav Krofak, koji je prokomentaerisao odnos sa Mionom Jovanović, ali se osvrnuo i na vezu sa Majom Marinković.

Ja sam njoj rekao da sam ranije, pre nje posećivao svinger barove. Ona je posle toga stalno ispitivala se što sam ja išao tamo, pa sam se našalio s njom i rekao joj da idemo zajedno. Testirao sam je da li bi ona išla, ali nisam imao zlu nameru. Stvarno je sve to bila samo jedna velika šala. Za mene je njena veza sa Ša prava sramota. Bočlje joj je da pogleda svoju vezu. Šta sam ja uradio loše ako sam, dok sam bio slobodan, išao u striptiz, ili svenger bar?! - kazao je Stanislav.
Kako nije? Dao sam joj sve što je želela, a ona je našla drugog dečka i blati me - kazao je Stanislav.
On mi je smešan. Šta da mislim o čoveku koji stalno drami? - upitao je Stanislav.
Super, odličan. Maja je super osoba, volim taj njen stav - kazao je Stanislav.

Voditelj Darko Tanasijević popričao je sa Majom Marinković o njenom odnosu sa Stanislavom Krofakom, a potom se osvrnula na Mionu Jovanović po kojoj je osula drvlje i kamenje.

On je meni vrlo jasan, naravno da će neki odgovori da izazovi neku njegovu reakciju, ne vidim da ima nameru i potrebu da se vrati u odnos sa Mionom. Da je to hteo mogao je do sad, dok u Mionu nisam sigurna. Mislim da ga voli, jako je ljubomorna, sujetna i besna što smo ušli u vezu - rekla je Maja.
Ja sam ušla u odnos sa njim, ona je izgorela. Pokušala je da me perfidno ponizi. Ja sam imala greške u odnosima, ali ja sam bar bila iskrena. Ona se pravi moralna, ona je toliko ponizila njega time što ga je prevarila. Ona stalno pokušava da mene spusti, ali to joj ne ide. Ona ne voli Ša, to je jasno i on vidi, ali on ne može da se odvoji od nje. On je emotivno labilan, on je dobar prijatelj, ali u ljubavi je boelstan. On sve vidi, nije on skreno da ne može da primeti to, ali negde se bori sam sa sobom i pošto poto želi da ostane u tom odnosu. Mislim da je svojim ponašanjem odgurnuo Mionu u sebe - rekla je Maja.
Ma da, on sve prihvata, ali ona je nervozna, nesrećna. Bila bi opravdana njena prevara i prihvatljivija da ona ima vezu u kojoj cveta, ne može neko da te osudi ako se ti iskreno zaljubiš. Naš odnos je nju razvalio, ne može da dođe sebi. Ona je jedna zmija, gleda nas po ceo dan. Ona je kao čovek prazna, ne može da bude lojalna i odana.

Voditelj Darko Tanasijević obavila je razgovor sa Anitom Stanojlović, koja je dala svoj sud o vezi sa Anđelom Rankovićem.

Super sam. Ova tri dana su bila baš nategnuta. Anđelo i ja smo imali neke nesuglasice, ali se nadam da smo to skroz prevazišli, iskreno. Shvatila sam da možda nekad umem da prenaglim - kazala je Anita.
Ne mogu da kažem da radi nešto konkretno kad ne radi. Mislim da treba da smirim svoju prirodu. Samo nekad treba i da razume mene kada ja grešium. Samo treba da se stavi na moje mesto - kazala je Anita.
Da li je sinoć pukla tikva između Anđela i Tebe i Mione i Ša? Da li se ne družite više? - upitao je Darko.
Anđelo mi je rekao da ne bijem tuđe bitke. Ja uvek branim Mionu, a Ša je mislio da baci rovac i da mi kaže kako nisam iskrena. On želi ljude koji bi da mu pupmaju ego. Čim mu neko kaže šta misli, on promeni ploču. Ja kažem i Mioni da je drska, samoživa i bezobrazna, ali je jako volim. Mislim da ona ima emocije prema njemu, ne bi s njim bila da ih nema, ali da ja do kraja kažem, on bi se sa mnom posvađao. Ja ne vidim da će njihov odnos opstati. Mislim da je on previše posesivan za nju - kazala je Anita.

Darko Tansijević u Šiša Baru ugostio je Anđela Rankovića koji je progovorio o svom turbulentnom odnosu sa Anitom Stanojlović, a potom progovorio o aktuelnim temama u Beloj Kući.

Mnogo bolje nego što je počela. Opet gomila bespotrebnih svađa. Mislim da je naučila iz svega toga da ja nisam neko ko može da prelazi preko svađa tako lako, ali da je naučila da takve stvari ne treba da radi, mislim da nije. Očigledno je to jače od nje, rekao sam joj da proba da se ugrize za jezik, da ne bi zažalila posle - rekao je Anđelo.
Mislimd da jeste, Matora je iskusna osoba, ona takvim stvarima utiče na misao i gledalaca i učesnika. ije to lak period, da već četiri meseca govori tako nešto gde će to doći do svesti kod Anite, ali i uticalo je, ali tu sam ja da joj pomognem - rekao je Anđelo.
Nismo se mi toliko dužili, nemam animozitet, ali Ša i Miona su u takvoj situaciji da bi trebali Anita i ja da se distanciramo da ne bi došlo do nekih svađa, kao i sada na nominacijama što je mnogo povredilo Anitu. On ne trpi kritike, ne može da sasluša mišljenje ničije koje se ne slaže sa njegovim. Malo sam napravio distancu zbog njihovog odnosa, bespotrebno je, nema tu pomoći, sami svoje probleme i prave i sami treba da se bore. Mogu samo da odmognem, ako bih rekao njemu. Rekao sam Aniti da se druži sa njom ako želi, ali je bolje distanca - rekao je Anđelo.
Mislim da se ne bi pomirili, mada on uvek kaže ja sam dao reč sebi, ali nikada nije rekao da su emocije prestale. Tu negde s neke strane može da se uhvati da ima emocije prema njoj, ja sam rekao da on ide na drugu stranu, ali im kulja u stomaku što su tu jedno pored drugog, ali nije im svejedno, niti da gleda on nju sa Ša niti ona njega sa Majom. Postoji emocija, da li je to bes, ljutnja ili ljubav, to je pitanje. Njih dvoje se pravdaju jedno drugom - rekao je Anđelo.

Naredna sagovornica kod voditelja Darka Tanasijevića u Šiša baru bila je Aneli Ahmić, koja se osvrnula na raskid s Markom Janjuševićem Janjušem.

Kako si? - upitao je Darko.
Depresivno sam bila juče, danas sam malo bolje. Sve ovo s Janjušem me je jako poremetilo. Mene jako boli što ne mogu skroz da mu se otvorim i da mu kažem da mi smeta taj njegov zadrt karakter. Jako je težak karakter. Njega stalno nešto boli, stalno mu nešto smeta. Ta njegova negativa na mene utiče. Jako sam depresivna pored njega. Mislim da treba da prođe neko vreme da Janjuš da vidi da greši - kazala je Aneli.
Kad smo razdvojeni on se šali, kad je sa mnom, on to ne radi, kao da mu nešto smeta. Jako se promenio. Njemu jhe teško, svi znamo kroz šta je prošao. Ja pokušava da ga nekako oraspoložim, ali mi ne ide od ruke. Stalno mi govori kako sam samoživa i da sam folirant, ja ne znam zbgo čega. Darko, moiram da ti kažem šta je mene mnogo zabolelo. Janjuš je naše slike u Rehabu pobacao, mnogo mi je zbog toga teško - kazala je Aneli.

Voditelj Darko Tanasijević ugostio je Marka Đedovića koji je bez premca kao i svaki put govorio o aktuelnim dešavanjima u Beloj kući.

Ne da ne zna Nenad šta priča, nego ne zna niko. Miona nas je sve smrsila, ovo do jula nema šanse da se odmrsi. Njihov odnos je sve čudniji i čudniji - rekao je Marka.
Sumnjičav je jako, ona kada je pričala sa Krofakom pre neki dan, vrlo fina, izvini, polako. Mislim da se jeste zaljubila u Ša, ali da i dalje oseća nešto prema Stanislavu, ona je njemu roknula po egu, sujeti, pa onda ona njemu. Kod nje je proradila sujeta od kad su zajedno, oseća se jako nervozno, vidi se to i oseća. Sve će više pričati od sada - rekao je Marko.
Maja i Stanislav su vrlo slični tipovi, ako oni budu imali dobar se*s, zaljubiće se jako. Maja sinoć dok su trajale nominacije rekla mi je Crni Đedoviću u šta sam se ja upustila, ali nju radi to ludilo i taj haos. Kaže da su imali lu*ački se*s. Veruj mi Maja će odlepiti za njim, ali i on za njom. Iz toga će se vezati, ali te veze iz strasti su najzanimljviiije

Naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića bio je Uroš Stanić koji je prokomentarisao najaktuelnije teme koje su obeležila dešavanja u kući tokom nedelje koja je iznad nas.

Ne silazi mi s kičme. Nije mi dao da spavam, cepao mi je garderobu i najstrašnije me vređao. Voli kad drugi pate zbog nega. On je jedno veliko zlo. Sakrivao mi je hranu, saktrio mi četitku od majke. Nema šta mi nije radio ovih sedam meseci. Meni govori da nemam nikoga i da me se sigurno majka odrekla. Ne, ja imam mamu koja me voli i on priča gluposti - kazao je Uroš.
Šta se dešava s Janjušem i Aneli? - upitao je Uroš.
Konstantno se svađaju i mire. Posavetovao sam ih da se malo odvoje. Njemu nije lako, doživeo je mnoge probleme - istakao je Uroš.

Naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića bio je Uroš Rajačić, koji je progovorio o svojoj platonskoj ljubavi s Majom Marinković.

Kako komentarišeš odnos Maje i Stanislava? - upitao je Darko.
Ja jesam doživeo poraz, ali nije to razlog zbog kog sam malo potonuo. Nemam ja potrebu da iznosim neke detalje i pokažem svoju muškost. Ja sam možda doživeo poraz jer je pričala nešto za mene, a završila s nekim drugim. To da, činjenica je to. Stanislav ništa meni nije uradio, ne mislim da je loš, ali nije ni bolji - rekao je Uroš.
Što misliš da je za nju onda to bolji izbor? - upitao je Darko.
Ona možda želi da se istakne po svaku cenu. Možda želi zrelijeg muškarca. Možda joj se dopada njegov način života. Ja stvarno ne znam - kazao je Uroš.

Naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u Šiša Baru bio je Nenad Macanović Bebica, koji se osvernuo na odnos sa Teodorom Delić.

Vezali smo se. Ne možemo jedno bez drugog. Razum mi govoti jedno, ali srce drugo. Ja stvarno osećam da ona mene voli. Plakala je pre neki dan jer je osetila da ja nju volim. Ako opet osetim da me je slagala, ja ću se povući, zbog sebe onda - kazao je Bebica.
Da li te provocira Gačić? - upitao je Darko.
Darko... - rekao je Bebica, pa zaplakao.
Ne mislim da je to ona rekla. Meni je to budalaština. Darko, ne mogu da priam o ovome. Suze mi naviru samo, uvek neka sumnja postoji. Ne mogu da budem 100% siguran u neke stvari - rekao je Bebica.
Miona nikada nije uvredila ovde Stanislava, a Ša stalno vređa. To je zbog toga što ne postoje emocije, razumeš me Darko? Mislim da će svađe biti veće kad su u pitanju Ša i Miona, jer joj on brani da bude blizu Maje i Stanislava - rekao je Bebica.

Darko Tanasijević ugostio je Milicu Veličković u Šiša Baru koja je progovorila o svom odnosu sa Borislavom Terzićem Terzom.

Mislim da se nećemo pomiriti bar još neko vreme, ali smo sada u korektnim odnosima. Smirile su se strasti, ali navikli smo jedno na drugo. Pomažemo jedno drugom za neke kućne stvari, nekad imam želju da se pomirim, nekad ne. Kada zaboravim na ta dešavanja bude mi super, al ono to je bilo prr 7 dana. Mi ako nismo dobri, mi možemo da budemo samo esktremno loši - rekla je Milica.
Oni bi bili presrećni da sam ja uradila nešto kao on, to bio bio haos živi. Nisam razmišljala o Urošu, da će mi se ovako ukućani nakačiti - rekla je Milica.
Sebe krivim za vezu, a njega za intenzitet tog raskida- rekla je Milica.
Ma ozbiljan folirant, maže, laže sve. Mionino ponašanje se promenilo sto posto od kad je Stanislav ušao u vezu sa Majom, oseća se sujeta, te je prevarila dečka, te nije. Ona kaže ja sam kriva za prevaru i to, ja ne osuđujem njen postupak, ne možeš da pričaš nešto što nije. Ja stanem iza svojih reči, mene to ne opravdava, ali ja sam iskrena. Ona meni priča ko sam ja i šta sam, kad ja budem potrčko nek me komentariše - rekla je Milica.

Danijel Dujković Munjez po prvi put se slomio zbog Stefani Grujić i kraha njihove ljubavi.

Nemanja Gačić pobesneo je zbog Luke Majčice jer mu uvek prebacuje kako je skočio da ga odbrani.

Pu*i ku*ac pi*ko, moji drugovi to ne rade. Moji drugovi ako su skočili za mene, nikada mi to ne bi prebacili. Ovo ti nije prvi put, pi*ko jedna nosata - rekao je Gačić.
Popu*iš mi ku*ac - rekao je Luka.
Ja dugujem tebi dva soma i on uzme i kao Gačiću, da smo napolju pljunuo bih te i otpisao iz života - rekao je Gačić

Miona Jovanović odlučila je da svom dečku Nenadu Aleksiću Ša priredi veče za pamćenje, te mu je stavila maskicu na lice kako bi ga potpuno opustila.

Ša nije krio oduševljenje što mu je Miona za promenu posvetila malo pažnje, te je uživao.

Upravo je počela Mićina igra istine. On je prvo pitanje postavio Borislavu Terziću Terzi.

Da li misliš da je svađa Stefani i Munje, kopija Milice i tebe? - upitao je Mića.
Pojedini takmičari misle da on radi slične stvari ko ja. Govore mi da koristi iste uvrede tokom svađe i da ima slične postupke. Ja ne znam, ne znam šta da mislim, on je moj drug. Stefani je njemu rekla u raspravi da on gleda da bude kao ja i da me kopira. Ja to ne komentarišem, to drugi govore - kazao je Terza.
Munja i Stefani su u lažnom odnosu, jer on nema emocije prema njoj. Njemu se dopada Lejdi Di. Mnoge stvari radi na silu samo da bi bio bitan. Sve kod njega je usiljeno - kazala je Bojana.

Veliki šef poslao je učesnicima bogatu nagradu za uspešno odigranu " Mićinu Igru istine".

Učesnici su podelili bogatu nagradu koju su zaslužili igrom.

Maja Marinković i Stanilslav Krofak ostali su budni nakon gašenja svetla, te su posle razgovora koji je potrajao, odlučili da se prepuste strastima i ugode jedno drugom.

Oni nisu gubili vreme, te su odmah započeli ljubavne igrarije ispod jorgana.

Detaljnije pogledajte klikom OVDE.

Foto: TV Pink Printscreen

Nenad Aleksić Ša otkrio je Mioni Jovanović detalje vođenja ljubavi Maje i Stanislava Krofaka, te je ona na sve uspela da izusti samo jednu reč.

Dobro je da nisi videla, ono je, kunem ti se - rekao je Ša.
Blam - rekla je Miona

Nakon što je saznala za vrelu akciju Maje Marinković i Stanislava Krofaka, Miona je odlučila da ne gubi vreme sa svojim dečkom, te je krenula strasno da se ljubi sa Ša. Izgleda da se Mioni danas svidelo kako se Ša ljubi, te se poptuno prepustila.

Autor: A.V.