AKTUELNO

Nije mogla da sakrije sreću!

Voditeljka jutarnjeg progama "Novo jutro" na televiziji Pink, Dea Đurđević, već neko vreme uživa u ljubavi sa svojim izabranikom Mladenom Mijatovićem. Njih dvoje znaju jedno drugom uvek da izmame osmeh na lice, a Dea je pokazala koliko je ponosna na njega.

Foto: Printscreen Instagram

Naime, Mladen Mijatović napisao je svoj prvi roman koji se bavi ubistvom pevačice Jelene Marjanović, koje i dalje potresa Srbiju, s obzirom na to da još nije otkriveno ko je ubica. On je u njemu napisao detalje koji nisu poznati u javnosti, a baš prvu odštampanu knjigu i prvu posvetu prvog romana reportera televizije Pink dobila je njegova devojka.

Prva odštampana knjiga i prva posveta prvog romana mog kralja! Bravo, ljubavi! Preponosna sam! - napisala je Dea uz njihovu zajedničku fotografiju na Instagramu.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: NE ODVAJAJU SE: Veljko Ražnatović sa novom devojkom na koncertu Saše Matića, i ONE su bile sa njima! (FOTO)

Roman Mladena Mijatovića "Ubistvo Jelene Marjanović" biće u prodaji na svim kioscima i u knjižarama od četvrtka, 15. marta.

Foto: Promo

Autor: N. Vujčić

#Dea Đurđević

#Ljubav

#Mladen Mijatović

'