AKTUELNO

Nije mogla da sakrije sreću što je ponovo u Zolinoj blizini.

Bivši učesnici Zadruge 2, Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola započeli su ljubavnu vezu pred budnim okom kamera, a šira javnost imala je priliku da proprati njihove avanture, romantične scene, ali i žestoke konflikte koji su prouzrokovali raskid.

Foto: TvPink Printscreen

Među njima pale su teške reči, a zadrugarka je čak konfiskovala njegovu skupocenu garderobu koju nije želela da vrati zbog navodnih dugova koje je umesto njega isplatila. U emisiji ,,Zadruga - narod pita" nije želela da govori o njemu, a sa velikom dozom gorčine priznala je da je on njena najveća greška i razočaranje.

Foto: Pink.rs/Privatna arhiva

Pre nekoliko dana pohvalila se i novim dečkom, a onda je usledio pravi šok kada je isplivala zajednička fotografija nje i Lazara! Kulićeva je za naš portal priznala da je otišla u Bosnu kako bi sa njim porazgovarala, a onda je na društvenoj mreži Instagram objavila još jednu fotografiju na kojoj se jasno može videti sreća i radost u njihovim očima zbog neočekivanog susreta.

Foto: Printscreen Instagram/miljanakulic

Ona je imala potrebu da svojim obožavaocima otkrije koji je povod njenog odlaska u Derventu, a mnogi će se iznenaditi kada vide njeno priznanje da je ona delimično kriva što se njihova ljubavna priča nije nastavila.

Ovom prilikom želim da se obratim svim ljudima koji su me podržavali, a naravno i nas...Stigla sam u Bosnu, vratila sam Lazaru stvari, bićemo zajedno nekoliko dana do mog ulaska u rijaliti i pričamo uveliko o svemu što se izdešavalo, a moram da priznam, bilo je odvratnih mojih scena, jer sam bila u psihičkom rastrojstvu zbog svega što mi se u prethodnom periodu izdešavalo! Ostaćemo u dobrim odnosima i dati jedno drugom priliku da u budućnosti promenimo neke stvari, a da li ćemo biti zajedno, pokazaće vreme. Više ništa ne planiramo, jer što smo planirali, nažalost, palo je u vodu. Ljube vas Miksi i Zola - napisala je Miljana.

K.Ristić

#Miljana Kulić

'