AKTUELNO

Nije mogao da sakrije sreću!

Miodrag Dragičević, brat popularne glumice Tamare Dragičević sa velikom radošću otkrio je svima radosnu vest, a to je da će ponovo postati ujak. On je javno otkrio da je njegova sestra Tamara u drugom stanju i da sa nestrpljenjem očekuju bebu.

Mrtva je trka ko više iščekuje. Mala Staša već provaljuje te stvari i mislim da još nije svesna šta se dešava, ali zna da će dobiti sestru ili brata - potvrđuje Miodrag Dragičević.

Foto: Printscreen Instagram

Tamara iz braka sa glumcem Petrom Benčinom ima ćerku Stašu, a Miodrag željno iščekuje da sazna da li će ovoga puta postati ujak dečaka ili devojčice. On je nedavno izjavio da slobodno vreme najviše voli da provodi sa svojom sestričinom i da mu druženje sa decom svojih sestara pričinjava najveće zadovoljstvo.

Kada me Tamara pozove da pričuvam Stašu, naravno da se odazovem bez razmišljanja, to mi je ventil posle teškog dana ili kada mi se nešto ružno dešava. Kada vidim Stašu i sestričinu od druge sestre, to mi je definitivno najbolji ventil. Neverovatan je osećaj biti sa decom od sestara - rekao je Dragičević.

Pink.rs

#Tamara Dragičević

'