AKTUELNO

Večeras, od 21 čas na kanalu TV Pink održaće se spektakularno superfinale "Elite", a Veliki šef pripremio je mnoga iznenađenja kako za učesnike, tako i za milione gledalaca koji će netremice pratiti isto, iščekujući ko će odneti pobedu u ovoj sezoni.

Deset meseci unazad živimo, ležemo i budimo se, plačemo i smejemo uz učesnike rijalitija "Elite", koji su nam svojim životinim pričama, ljubavnim problemima, svađama, ali i humorom svakodnevno ostavljali bez reči, a za samo dva dana saznaćemo ko je onaj koji je pobrao najviše simpatija milionskog auditorijuma televizije Pink i rijalitija koji je oborio sve rekorde gledanosti!

Tim povodom, ekipa portala Pink.rs sumirala je utiske iz ove sezone sa jednom od voditeljki "Elite", Anom Radulović, koja je nikad iskrenije progovorila o svemu što se dogodilo tokom ove sezone.

Foto: Ustupljene fotografije

Koji ti je bio najupečatljiviji momenat u Eliti, tj. koji je na tebe ostavio najveći utisak? Koja scena te je najviše nasmejala u Eliti?

Svakako je sam početak Elite i to spektakularno otvaranje najgledanijeg rijaliti programa na mene ostavilo najveći utisak i to veće ću zauvek pamtiti, pored toga su to bile i razne igre i odmah ću se sa tim nadovezati u na drugo pitanje, uživala sam u zadatku Mađarska, i mađarsko veće kao i kada su ukućani pogađali pesme , svakako sam se svakodnevno nečemu slatko nasmejala s obzirom da su svakodnevno i na društvenim mrežama izlazili razni smešni klipovi raznih situacija iz Elite.

Šta ti je bilo najteže tokom ove sezone?

Svakako su to priče i razne ispovesti određenih ukućana, kao i situacije koje su ih zadesile tokom njihovog učešća, na koje sigurna sam nije niko ostao imun.

Foto: Ustupljene fotografije

Na koju ispovest ili dešavanje nisi mogla da sakriješ suze, tj. da se suzdržiš da se ne rasplačeš?

Uh, svaka tužna ispovest me je nekako dotakla, češće sam bila sa suzama u očima i trudila se svim silama da ih ne pustim, kada gledam od kuće zaplačem, ali neću da otkrijem sad dalje od toga

Kako je Elita uticala na tebe i šta si kod sebe promenila?

Nisam se promenila, reči ću sazrela sam i uživala u ovih punih 10 meseci vođenja najgledanijeg programa na najgledanijoj televiziji, donelo mi je samo najlepše i eto za sam kraj sezone mogu samo da poželim da mi sledeća donese isto tako, ništa više od ovoga i biću presrećna.

Foto: Ustupljene fotografije

Autor: Nikola Žugić