AKTUELNO

Za nepuna dva sata, uživo na TV Pink, nakon punih deset meseci, održaće se spektakularno superfinale najgledanijeg rijalitija u regionu, ali i šire, "Elite".

Direktorka zabavnog programa TV Pink, Milica Mitrović, danas se oglasila na svom instagram profilu, te je tom prilikom otkrila samo delić atmosfere u Šimanovcima i dekoracije koja već obećava da će sve raspametiti.

Foto: Instagram.com/@milica.mitrovic.pink

Sada je na svom instagram profilu, Milica Mitrović objavila video snimak na kom se jasno vidi atmosfera na Rajskom ostrvu, gde će boraviti superfinalisti sve vreme dok bude trajalo ovo spektakularno superfinale, a ono što su mnogi imali priliku da vide, jeste ovaj bajkovit prizor.

Foto: Instagram.com

Jasno je da se Milica Mitrović pobrinula da svaki detalj bude na mestu, a u prilog tome govori i prizor koji možete pogledati u nastavku:

Naime, veliki dugački sto, sa roze stolnjakom, belim stolicama, prelepom roze dekoracijom, punom cveća i flamingosom nasred stola, samo je deo onoga što se sprema, a Milica Mitrović je u okviru objave istakla da je sve spremno za početak.

Ne sumnjamo da ćete i večeras pratiti TV Pink od 21 čas i glasati za svog favorita, kako bi baš on ili pak, ona, bio pobednik "Elite". Ne časite časa, glasajte!

Autor: Nikola Žugić