AKTUELNO

Večeras, od 21 čas na kanalu TV Pink održaće se spektakularno superfinale najgledanijeg megalomanskog projekta ružičaste imperije, "Elite". Nakon punih deset meseci u kojima smo spavali i budili se uz učesnike Elite, došao je trenutak da upravo vi, gledaoci, izglasate onog najboljeg, koji će izaći iz ove sezone kao pobednik.

Vlasnik i direktor Pink Media Group, Željko Mitrović, nalazi se zajedno sa svojom suprugom, direktorkom zabavnog programa TV Pink, Milicom Mitrović u Šimanovcima, kako bi do detalja ispratili kako teku pripreme za ovaj, do sada neviđeni spektakl koji vas očekuje od 21 čas na TV Pink.

S obzirom na to da, za nepuna dva sata, počinje grandiozno superfinale "Elite", Željko Mitrović oglasio se na svom instagram nalogu, te je uz snimak atmosfere u Šimanovcima, otkrio da su i poslednje pripreme završene, te i da je sve spremno za početak superfinala.

Ne sumnjamo da ćete i večeras pratiti TV Pink od 21 čas i glasati za svog favorita, kako bi baš on ili pak, ona, bio pobednik "Elite". Ne časite časa, glasajte!

Autor: Nikola Žugić