AKTUELNO

Uhvatio se za glavu!

Da nije trudna, gledoce rijaliti programa "Zadruga" interesovalo je, da li bi Miljana Kulić volela da joj Sloba Radanović bude dečko. Podsetimo, ova ukućanka poznataje po tome što obožava pevače, a Radanović u Beloj kući trenutno boravi sa devojkom Lunom Đogani i suprugom Kristinom Kockar.

Foto: RTV Pink

Bože sačuvaj! Gospode! Sloba mi je bio drag, ali on je pokvario taj odnos kada sam ga stavila za potrčka, shatio je to lično verovatno. Jedini momci sa kojima bih bila možda da nisu zauzeti su Anđelo i Sloba. Previše je dobar, previše je iskren, nije moj tip muškarca. Njega čovek može da vrti oko malog prsta. - rekla je trudnica i dodala:

Foto: RTV Pink

Daleko bilo da budem sa njim! Ta žena koja je sa pevačem, nikada ne može da se usreći. Bora ima najviše harizme, ali gledam ga kao mlađeg brata! Sa Slobom nikada u životu ne bih bila zbog njegove profesije, ali i zato što je oženjen. Oženjeni muškarci me ne zanimaju. Sudbina je čudo, sve se vraća, tako da kakav Sloba, daleko od toga! - govorila je Miljana.

Foto: RTV Pink

Sloba Radanović je bio vidno ljut kada je Miljana govorila ove reči, a u nekoliko navrata prošaputao je celu situaciju sa svojom izabranicom Lunom Đogani. Kako je sve izgledalo možete pogledati u video-prilogu ispod.

Autor: S. K.

#Miljana Kulić

#Sloba Radanović

'