AKTUELNO

Sloba se uhvatio za glavu!

Trudna ukućanka "Zadruge" Miljana Kulić bila je pre nekoliko noći veoma bliska sa Banetom Čolakom. Tom prilikom njih dvoje su se mazili ispod pokrivača, a da li to znači da je prebolela Slobodana Radanovića i Marka Miljkovića, zanimalo je gledaoce, zbog čega je Miljana dobila to pitanje od strane publike.

Foto: RTV Pink

Foto: RTV Pink

Slobu još uvek nisam prebolela! Ja sam se samo pomirila sa činjenicom da sam ja u drugom stanju i da će on sa Lunom biti još samo dva meseca, nakon izlaska. Mi naš život započinjemo od septembra. Mislim da je jasno i Bogu i narodu da se mi volimo! Šalim se naravno, ironična sam - rekla je sa osmehom na licu Miljana.

Foto: RTV Pink

Što se Baneta tiče, Bane i ja smo drugovi. Znam da je rekao da bi imao s*ks sa mnom, smatram da se on i Bora zezaju. Prija mi Banetova energija, imamo zajedničke teme - izjavila je Kulićeva.

Foto: Printscreen Youtube

Kako je izgledao ovaj trenutak kada je Miljana odgovarala na pitanje koje je dobila od gledalaca, šta je rekla o Marku Miljkoviću, kao i kako su reagovali ostali ukućani pogledajte u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta.

Autor: S. K.

#Miljana Kulić

#Sloba Radanović

'