AKTUELNO

Saška Karan smatra da Vladimir neće imati ozbiljnu vezu u kući.

"Ko je bolji za Vladimira Tomovića, Mina ili Miona" - glasilo je pitanje koje je Saška Karan dobila tokom večerašnjih pitanja gledalaca. Tokom svog izlaganja ova ukućanka istakla je kako smatra da Tomović neće imati devojku pred kamerama "Zadruge 3".

Foto: TV Pink Printscreen

Inače, Vladimir Tomović u Beloj kući važi za velikog zavodnika. On često vreme provodi sa Mionom Jovanović i Minom Vrbaški, zbog čega su svi oni u veoma zategnutim odnosima.

Mislim da su to fore i fazoni, mislim da ovde nema devojke za njega. On voli da koketira sa svakom. On neće ovde imati devojku, osim ako se ovde ne pojavi neka koja će ući, pa mu se dopadne. On se sa Minom ljubi, ja sam to videla... A sa Mionom ima malo drugačiji odnos, malo ozbiljnije, ali ni tu neće ništa biti - govorila je Saška.

Foto: TV Pink Printscreen

Ko koga ovde zaj*bava? Ja sam rekla Vladimiru: "J*bi sve što stigneš, ti si ovde zavrteo igru". Ovde su žene glupe kao tri k*rca! Mislim da Mina u ovoj priči ima blagu prednost, jer je ipak bila intimnija. Ljubila se sa njim - govorila je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Alo, odakle vama to? - prekinuo je Jelenu svojim komentarom Vladimir Tomović.
Mina i Tomović su mnogo više slični. Mionu može, ako želi, može da je vrti oko malog prsta! Bolji su mi par Mina i Vladimir - bio je komentar Ivana Gajića.
Ja sam čula danas za njih, nisam juče! - dodala je Miona.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Autor: S. Kuvekalović

#Rijaliti Zadruga

'