AKTUELNO

Dva žanrovski različita takmičara odmerila su snage u polufinalu „Zvezda Granda“. Petar Krekić iz Beorgada i Mirza Pandur iz Sarajeva lavovski su se borili za mesto u finalu, ali je samo jednom to pošlo za rukom.

Petar koji u „Zvezdama Granda“ brani boje tima Viki Miljković, predstavio se narodnjačkim repertoarom kojim je i nagrađen sa maksimalnim brojem glasova žirija.

Protiv narodnjaka išao je Mirza Pandur iz tima Snežane Đurišić koji se pop numerama predstavio u polufinalu.Oba takmičara dala su svoj maksimum na sceni, te je ih žiri obojicu nagradio sa šest glasova.

Ali finalista ovog duela može biti samo jedan, te su kandidati morali dodatno da se potrude da osvoje žiri.

Usledilo je akapela pevanje kojim je stručni žiri i odlučio ko je peti finalista sedamaeste sezone najgledanijeg talent šoua.I dok je Petar ponovo odabrao narodnu numeru, Mirza se odlučio za pop.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon natpevavanja, žiri je glasao i rekao da je finalista „Zvezda Granda“ Mirza Pandur koji je dobio 4 glasa, dok je njegov protivnik osvojio 2.

-U finale direktno ide Mirza Pandur koji nije svestan kakav uspeh je postigao – rekla je Ana Sević i čestitala Snežani Đurišić, Mirzinoj mentorki koja je zaslužna za sve što je pokazao u takmičenju.

Marija Šerifović je prva dobila reč da prokomentariše dueliste, ali je najviše hvale uputila Sarajliji.

-Mirza, super si pevao kroz čitavo takmičenje. Pevao si hrabro. Tvoj šarm ne može da se kupi, beskrajno si šarmantan. Hrabro pevaš, hrabro grešiš- istakla je Marija, dok je Ana Bekuta dodala da se kod obojice vidi napredak.

-Vidi se i čuje trud. Sve vreme su bili perfektni, borili ste se kao lavovi. Kod Mirze ima neke zvezdane prašine, zato je za njega glas – dodala je Ana.

Saša Popović je istakao da su svi takmičari pokazali neverovatan napredak kroz takmičenje i najavio neverovatnu sledeću sezonu.

-Odradio sam audicije u 7 gradova do sad i moram da kažem da ne samo u Srbiji, nego u regionu ima toliko talenata. Imamo puno fantastičnih takmičara za sledeću sezonu, ali moram da kažem da su ovogodišnji takmičari pokazali neverovatan napredak. Ovo što ste vi kao mentori uradili sa njima niti može da se plati– istakao je Saša, a Marija se našalila i dodala da i te kako može da se plati.

Foto: TV Pink Printscreen

–Njima (prim.aut kandidatima) ne bi naplatili, ali vama i vlasnicima da – našalila se Mara.

Dragan Stojković Bosanac se složio sa Popovićem i dodao da je ovde reč o odličnim kandidatima, a zatim rešio da otkrije tajnu Mirze Pandura.

-Tvoj deda je Edo Pandur. On je bio legenda Sarajeva i pevač Radija Sarajeva i jedan od retkih u Bosni koji je starogradske pesme pevao fantastično. Evo sa dede na unuka – otkrio je Bosanac, što je sve u studiju ostavilo u šoku, budući da je takmičar krio čiji je unuk.

Saša je još jednom nahvalio takmičare, a zatim dodao:

-Ovo je najjača sezona u poslednjih 10 godina, ako izuzmemo sezonu u kojoj je pobedila Džejla Ramović.

Ceca Ražnatović je istakla da je Mirza fantastičan pevač i da mu je mesto u finalu, dok je pohvalila i Mirzu.

-Ti si gotov proizvod, rođen si sa tim da vladaš scenom. Stvarno ti od srca čestitam finale – poručila je Ceca, a čestitkama se pridružio i Đorđe David.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs