AKTUELNO

Pevačica Mirjana Mirković svojim glasom oduševila je sve u "Zvezdama Granda" davne 2010. godine, kada je učestvovala, međutim nije joj pošlo za rukom da ostvari veliku popularnost i zapažene uspehe poput nekih koleginica iz ovog muzičkog takmičenja.

Mira, kako su je od milošte zvali, imala je svoj zaštitni znak - platinasto plavu kosu, a u tom periodu muku je mučila s problematičnim licem, tačnije aknama, koje često ni profesionalni šminkeri u celosti nisu uspevali da prekriju.

Pevačica danas izgleda prilično drugačije - odavno je rešila problem s licem, a u potpunosti je promenila i svoj imidž. Takođe, plastična operacija ugradnje silikonskih implanata u grudi učinila je svoje, te Mira danas izgleda još atraktivnija.

Iako nije često prisutna u javnosti, snimila je nekoliko pesama i i dalje se bavi pevanjem.

- Pratim dešavanja naravno, bila sam podrška Aleksandri Prijović, ispratila sam sve koncerte na koje sam mogla da odem. Baš mi je drago i puno mi je srce zbog njenog uspeha, pogotovo što je znam od kada je prvi put došla u Beograd i kada je krenula put estrade. Drago mi je i zbog uspeha ostalih koleginica, skidam kapu svima, to je veliki trud, to su velika zalaganja, sama organizacija svega toga je jako naporna. Sve su uspele i želim im još veći uspeh - rekla je ona nedavno za "Blic"

Autor: pink.rs