AKTUELNO

Duel koji su svi čekali da čuju u polufinalu „Zvezda Granda“ dogodio se ove subote između Šejle Zonić i Julije Petrović.

Dve mlade i pre svega talentovane devojke dale su svoj maksimum na sceni i tako se upisale u istoriju „Zvezda Granda“ kao devojke koje su imale najbolji takmičarski duel.

Aplaudirala je mentorka Ceca Ražnatović, Saša Popović je takođe Šejlu nagradio aplauzom, a ni Marija Šerifović nije ostala imuna na izvođenje majčinog hita.Ni Šejlina protivnica nije se dala, a kako je žiri rekao, Julija je večeras imala ubedljivo najbolji nastup od kad se takmiči u „Zvezdama Granda“.

Foto: TV Pink Printscreen

Mlada kandidatkinja iz tima Đorđa Davida potrudila se da parira Šejli i ostavi žiri bez teksta.

Koliko su takmičarke stavile žiri na muke, svedoči to što su obe dobile maksimalan broj glasova.

-Kako sam srećan čovek što ne sedim tamo. Molim vas da ne dobacujete, nego da glasate – poručio je Saša Popović i pozvao žiri da proglasi narednog finalistu.

Direktno u finale, sa svih šest stručnog žirija otišla je Šejla Zonić.

Foto: TV Pink Printscreen

-Od svega što smo videli do sad, ovo je bio najbolji duel. Svaka čast, devojke – poručila je Marija Šerifović, dok su se svi u žiriju složili.

Dragan Stojković Bosanac nije mogao, a da pored Šejle ne pohvali i Juliju.

-Ti pevaš neverovatno čisto kao instrument. Svaka ti čast – rekao je Boske, dok su ostali članovi žirija ostavili bez reči, budući da su se obe devojke potrudile da daju svoj maksimum.

-Ja sam oduševljena ovim duelom. Šejla je na visini zadatka od početka sezone, tu nema greške- poručila je Ceca i čestitala i Juliji na maestralnom nastupu.

Autor: Pink.rs