AKTUELNO

U novom izdanju "Rijaliti rešetanja", voditelj Jovan Ilić, poznatiji kao Joca novinar razgovarao je sa majkom Aneli Ahmić o njenom suočavanju sa Asminom Durdžićem ali i odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Naime, kako je u ponedeljak došlo do suočavanja Aneli i Asmina gde su njih dvoje izneli sav prljav veš iz braka, mnoge zanima kako je Anelina porodica regovala na Asminove optužbe.

Tim povodom Joca se uputio ka Sarajevu kako bi razgovarao sa Anelinom majkom Jasmina koja je otkrila kako gleda na Asminove optužbe da Nora nije njegova ćerka.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon svega što sam čula, ja bih najviše volela da Nora nije njegova, ali nažalost i da se uradi DNK test biće Asminova. Ja sam sigurna da je Nora njegovo dete, a ako se radi DNK test slobodno, on je rekao da hoće da se uradi test, da će se javiti za sedam dana, ali i dalje posle 15 nema ništa od toga. Advokat je rekao da on treba da isplati alimentaciju, što on nije uradio. Iskreno, nama taj novac nije potreban, ali je velika bruka što on ne brine oko deteta.
On se hvali novcem, ali da ima on tolikog novca, što onda ne šalje detetu. Hvali se poršeima, vilama, a detetu ne može da pošalje 100evra, pa samo onaj bazen što priča da se pravi, da bi se ulizivao Staniji košta ko zna koliko hiljada evra, ali nema on ništa od toga - dodala je Jasna.

Foto: TV Pink Printscreen

Anelina mama je nakon toga otkrila da li je on zabranjivala Asminu da dolazi da se vidi sa Norom.

Nismo mi ništa zabranjivali, imali smo strah da ne uzme dete, ali njega dete ne zanima, on decu trpa po domovima. Mogao je uvek nazvati, mogao je zvati Noru na kameru, a on to nikada nije uradio. Mala voli njega, a mi joj to nikada ne bi uskraćivali. Kada je bio u Sarajevu, bili smo protiv, ali on je mogao da dođe ovde, ali nije došao - dodala je Jasmina i otkrila da je Sita platila vrtić za Noru.

Takođe je Jasmina otkrila da je Asmin prijavio porodicu Ahmić socijalnoj službi koja je dolazila i uverila se da je sa detetom sve u najboljem redu i da oni sjajno brinu o njoj.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: PINK.RS