AKTUELNO

U novom izdanju "Rijaliti rešetanja", voditelj Jovan Ilić, poznatiji kao Joca novinar razgovarao je sa majkom Aneli Ahmić o njenom suočavanju sa Asminom Durdžićem ali i odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Naime, kako je u ponedeljak došlo do suočavanja Aneli i Asmina gde su njih dvoje izneli sav prljav veš iz braka, mnoge zanima kako je Anelina porodica regovala na Asminove optužbe.

Tokom razgovora Joce i Jasmine, ona se osvrnula i na Asminove optužbe da su njih dvoje zajedno gledali filmove za odrasle:

Ja sa svojim mužem nisam pogledala pornić u životu a ne sa njim, to je takva laž. On je bolestan, takvu gnusnu izmišljotinu je rekao, pa ono da je Sita objavila pornić sa njim, na kojem nema Site, nego je on, to je strašno, dno dna. Potom priča da je ona prostituka, odakle njoj pare, pa ona je bila u ljubavi sa čovekom sa kojim je bila tri godine, koji se brinuo u njoj. Jeste da se to nažalost nije desilo, a Aneli zna što nije htela da se uda za njega, i o tome ne želi da se priča - dodala je Jasna, pa se osvrnula i na auto za koji je Asmin rekao da je Sita prodala u delove:

Foto: TV Pink Printscreen

Šta Sita ima sa tim autom, ključevi i papiri su kod mene, a auto je bio na parkingu i samo je odjednom nestao. Nisam ja ni znala da je nestao, dok on nije krenuo da izmišlja priče, a on je tada bio u Sarajevu sa bratom. Postoji lik koji je video auto i koji je iza leđa nama radio sa njim, te mu je rekao gde je auto. Drugi ključ od auta je ostao u kući gde je ona živela sa Asminom, a sad da li ga je on uzeo to samo on zna - dodala je Jasna.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: PINK.RS