AKTUELNO

U novom izdanju "Rijaliti rešetanja", voditelj Jovan Ilić, poznatiji kao Joca novinar razgovarao je sa majkom Aneli Ahmić o njenom suočavanju sa Asminom Durdžićem ali i odnosu sa Markom Janjuševićem Janjušem.

Naime, kako je u ponedeljak došlo do suočavanja Aneli i Asmina gde su njih dvoje izneli sav prljav veš iz braka, mnoge zanima kako je Anelina porodica regovala na Asminove optužbe.

Jasmina je u jednom momentu otkrila da je Asmin pretio Aneli da ne sme da priča da je on nju prevario sa Stanijom Dobrojević.

Kada je Aneli saznala da je on sa Stanijom, on je već njoj pretio da će nas uništiti. Rekao joj je da će nas uništiti ako objavi da je on sa Stanijom. Da ne pominjem to za Takija što je pričao da je Aneli slala mejlove da bude u rijalitiju, a Asmin je u kontaktu sa Takijem odavno - rekla je Jasmina pa se nadovezala.
Amsin je njoj slao poruke dok je bio sa Stanijom, bili su na video pozivu, ja sam videla. On se njoj udvarao opet, obećavao je kule i gradove, ali ništa. On je želeo da joj se vrati. Monstrum je rekao da se nje brat odrekao, a to nije istina, on jeste malo ljut što je ona ušla u rijaliti, ali da se odrekao nikada nije, niti će - govorila je Jasmina.

Foto: TV Pink Printscreen

Jasmina se osvrnula na to što Asmin priča koliko je para poslao Nori.

Oni lažu da je bilo 2000evra u stvarima koje je doneo njegov prijatelj, i dao je 500 maraka tada i još jednom je dao novac. Nisu pare bitne, bitne su druge stvari. On svima duguje, nikome nije vratio - rekla je Anelina majka.

Foto: TV Pink Printscreen

Stanija je glupa, i on je glup, oni su se tako našli. On joj zamaže oči nekim parama i eto, glupa je ona ženska - rekla je Jasmina o Staniji i Asminu.

Foto: Pink.rs, instagram printscreen

Autor: PINK.RS