AKTUELNO

Rekapitulacija noći!

Noć iza nas obeležila je emisija 'Pitanja novinara', novinar i voditelj Darko Tanasijević izvrnuo je iz cipela takmičare svojim pitanjima kako bi uspeo da dođe do prave istine.

Foto: FOTO/JELENA SIMONOVIĆ/Pink.rs/Z. Veljković

Na samom startu emisije, podignuta je Anita Stanojlović koja je progovorila o svađi sa Anđelom Rankovićem upravo zbog njegovog pozdravljanja Sanje Stanković, sa kojom je podsećanja radi bio u emotivnom odnosu. Anita je i otkrila da se kaje što je ikada bila sa Jovanom Tomić Matorom, te i da joj je ona najveći blam.

Anita Stanojlović je takođe otkrila da je sa Matorom stupila u brak jer je mislila da je to ljubav, ali zapravo nije bila. Anita je dodatno povredila Matoru kada je otkrila da je ona bila samo njena navika.

Anđelo Ranković progovorio je o problemu sa Anitom zbog pozdravljanja Sanje Stanković, te je otkrio da to više neće raditi. Takođe Anđelo je progovorio i o odnosu sa Matorom, gde je istakao da se Tomićeva namerno kači na njega i Anitu kako bi dokazala da oni nisu skladan par.

Jovana Tomić Matora otkrila je da smatra da Anđelo Ranković pikira njene bivše devojke, kao i da su bili sa sedam istih devojaka. Matora se osvrnula i na Anitu, te je dala sve od sebe da dokaže da je Anita volela, te i da je Tomićeva bila savršena prema njoj.

Jovana Tomić Matora otkrila je i da je ponosna na sebe što je bila eksperiment Anite Stanojlović, te je pokušala da uzdigne svoj ego time što je podbola Anitu da će je svi pamtiti kao njenu bivšu devojku i da će joj ostati pečat za ceo život.

Miljana Kulić otkrila je da smatra da je Aniti Stanojlović svanulo od kada je ostavila Matoru, kao i da je Tomićeva jedno veliko zlo od osobe.

Milena Kačaevnda dobila je reč, te je osula žestoki rafal po Aniti Stanojlović i Anđelu Rankoviću, a potom otkrila da je ponosna na Matoru zato što je doživela preporod.

Marko Janjušević Janjuš otkrio je da smatra da Anita Stanojlović i Anđelo Ranković neće biti zajedno napolju zbog njene ljubomore, a potom okrivio Anđela da glumi svoj odnos sa Anitom.

Miona Jovanović dala je sve od sebe da ubedi Stanislava Krofaka kako su njene emocije prema njemu ugašene, te ga je i prozvala da ima ogromno samopouzdanje bez pokrića. Miona se osvrnula i na emocije prema Ša, za koje je shvatila kolike su kada je pokušao da napusti imanje u Šimanovcima.

Nenad Aleksić Ša uporedio je sebe sa Stanislavom Krofakom, pa je još jednom iskoristio priliku da svoj ego katapultira u nebesa. Ša je progovorio i o intimnim odnosima sa Mionom Jovanović, do kojih kako on tvrdi nije došlo.

Stanislav Krofak otkrio je Mioni Jovanović da treba da bude zahvalna, jer je odlučio da joj se ne sveti, a mogao je itekako.

Lepi Mića ostao je zatečen Majinom logikom da želi da joj napakosti, te je tvrdio da joj je mnogo puta pomogao kada joj je najviše trebalo, a da to ni sama nije znala.

Aneli Ahmić otkrila je da još uvek voli Marka Janjuševića Janjuša, te i da bih ga zagrlila, ali da joj razum govori da to ne radi. Janjuš se nadovezao i otkrio da ona jeste posebna žena u njegovom životu, ali da ga je mnogo povredila svojim izlaganjima.

Uroš Stanić istakao je da bi voleo da dođe pomirenja između Aneli Ahmić i Marka Janjuševića Janjuša, te i da smatra da oni jedno bez drugog ne mogu.

Teodora Delić i Nenad Macanović Bebica otkrili su da je definitivno stavljena tačka n njihov odnos.

Bojana Pavlović osula je žestoki rafal po porodici Anđele Šparavalo, te je napomenula da rat sa njom ne mogu dobiti. Anđela otkrila da se plaši čestitike koje će joj stići za rođendan od porodice.

Ivan Marinković osuo je drvlje i kamenje po Borislavu Bori Terziću zbog svih uvreda koje je uputio Jeleni Marinković.

Nikola Lakić progovorio je o svojim namerama prema Lejdi Di, istakao da je ubeđen da njegovoj ženi Coki ne smeta druženje njega i Lejdi, pa ostavio prostor da je moguće zaljubljivanje.

Autor: N.P.