AKTUELNO

Rekapitulacija noći!

Noć iza nas obeležila je emisija 'Gledanje snimaka' sa vodiiteljkom Ivanom Šopić.

Foto: Pink.rs

Na prvom video-snimku pušten je razogovor Nenada Aleksića Ša i Aneli Ahmić, koji se ticao Mione Jovanović i njenog ponašanja od trenutka kada je ugledala Stanislava Krofaka u Beloj kući.

Naravno da nemam nameru da okrenem Ša leđa, ali jedino što može da me udalji od njega je njegova posesivnosgt. Ne razmišljam da se vratim Stanislavu, ta priča je završena - kazala je Miona.
Neke stvari ne želim da promeni. Stoji da neki moji posupci nisu najbolji, tu mogu da se korigujem, ali da mi smeta to što gleda u pravcu njegovom i sve što sam naveo, to stoji. Ne osećam se prijatno - dodao je Ša.
Nije ti prijatno jer je Miona rekla da bi obavila razgovor sa njim? - upitala je voditeljka.
Nije mi prijatno. Od toga mi se ide u wc. Meni su te stvari sulude. Nije mi normalno da bilo kome s kim si bila čestiotaš rođendan. Meni Stanislav ovako ne smeta, ali mi se on samom svojom pojavom us*ao u život - kazao je Ša.

U toku je emisija 'Gledanje snimaka'.Voditeljka Ivana Šopić večeras je tu da raskinka sve spletke učesnika. U snimku se radi o Mioni Jovanović koja priča sa Milanom Miloševićem da je planirala budućnost sa Stanislavom Krofakom

Da li možeš da zamisliš da je ona zamišljala porodicu sa njim - pitala je voditeljka.
Ja sam znao sve detalje i dok smo se družili, i da je sumnjala da je trudna, ali nisu planirali decu, i veridbu - rekao je Ša.
Ovde je već jasnija slika o vašem odnosu koji je bio napolju - rekla je voditeljka.
Da nisam upoznala Ša , ja nikada ne bih ostavila njega, vagala sam mnogo, razmišljala sam o svemu - rekla je Miona.
Veći je problem što si ti prevarila njega sa Ša - rekao je Mića.

Ša je otkrio da Miona Jovanović ne sme nikako da razgovaara sa Stanislavom Krofakom.

Da li te nervira kada učesnici kažu da je Miona promenila mimiku lica kad je čula da je Stanislav želeo da spusti dron? - upitala voditeljka.
Kako da mi bude? Normano je da mi nije ravna linija kad čujem takve stvari - rekao je Ša.
Ja sam rekla da Mionu treba da pusti sama da govori. Ivana, ja pričam sa Ša otvoreno o svemu. Mislim da ona ne bi ušla sa Ša u vezu da joj se ne dopada, ali njen izraz je jako čudan. Ša želi da se bori za nju, ali kao da ispada da ne čini dobru stvar. Mislim da je potrebno da njih dvoje pričaju. - kazala je Matora.
Bolesno mi je da nekog zanima da li mu je bivši partner jeo ili spavao. Bolesno mi je da mu čestita rođendan - kazao je Ša.

Na narednom video-klipu ove večeri pušten je razgovor Milene Kačavende i Nemanje Gačića koji komentarišu njegov razgovor sa Teodorom Delić. 

Ovo je strašno što sam ja čuo. Ivana, ja stvarno ne znam šta da kažem. Mene zanima iskreno ceo tog tog razgovora sa Teodorom - kazao je Bebica.
Da li odlažeš raskid sa Teodorom? - upitala je voditeljka.
Ne. Ja sam se sa Teodorom pomirio i to je to - istakao je Bebica.
Meni je krivo jer se sve to desilo sa Gačićem. Krivo mi je jer sam sa njim flertovala. Ne znam šta me je vuklo, to sam radila bez emocija, to je čist flert - kazala je Teodora.
Sa strane, bar meni deluje kao da su Gačić i Teodora ljubavni par. Nemanja je tražio od Teodore da raskine s Bebicom kako bi s njim ušla u odnos. Teodora je pogazila reč i nastavlja da folira kako voli Bebicu. Ivana, jedno je da neko flertuje, a drugo da Teodora ide do ove granice u tom njenom flertovanju. Odgovorno tvrdim, ona je jedna smrdibuba najobičnija. Laže kad zine. Žao mi je što je Gačić ispao magarac, a vaška Teodora vas gleda kao idiote - dodala je Milena.

Na narednom video-klipu prikazan je razgovor Maje Marinković sa Markom Đedovićem koja sumnja da je Miona Jovanović popreko gleda zbog Stanislava Krofaka.

Ivana, ja ne bih bila iskrena kad bih rekla da me Miona nije čudno gledala u utorak. Ja sam igrala sa njim, a nakon toga me je čudno pogledala i blago se nasmejala - kazala je Maja.
Nije. Nisam te pogledala tako. Ja sam sada sa Ša, ne zanima me ta osoba. Ne zanima me Stanislav - kazala je Miona.
Ogrešila si se o Stanislava. Moje je to da kažem. Ja iskreno ne vidim ništa loše u tome da se ja družim sa Stanislavom, iskreno. Stanislav jeste dobar frajer, to je istina. Nemam neku zlu nameru - kazala je Maja
Maja ovde tera cirkus. Ja neke stvari ne bih sad da iznosim. Ja sam ovde predmet toga što ona ostaje sama ovde. Svi znaju da se ja njoj dopadam. Čim legnem da spava, Maja zeva i gleda gde sam i šta radim. Ne smem drugu ni da pogledam, stalno me prati - kazao je Uroš.
Ivana, Uroš jeste simpatičan, ali ne osećam ništa prema njemu. Ja ovde nisam ni sa kim jer mi se niko ne dopada - rekla je Maja.

U snimku se radi o Miona Jovanović i Nenad Aleksić ša se svađaju oko prljavih stavri.

Očekivao sam da posle svađe one uveče, preko dana bude okej, je*eš majice - rekao je Ša.
Jel ti je tu majicu Stanislav kupio - pitala je voditeljka Mionu.
Nisu, nije ni bitno - rekla je Miona.
Moji roditelji nas podržavaju - rekao je Ša.
Meni je jasno što moji roditelji ne podržavaju ovaj odnos, ne zbog godina, već zbog ovakvih situacija. Ovaj odnos je debilana- rekla je Miona

Na snimku se radi o tome kako se Teodora Delić pravda Nenadu Macanović Bebici o Nemanji Gačiću.

Laže Bebica da bi razgovarao sa njom, ja neću komunikaciju sa njom dok je sa njim - rekao je Gačić.
Šta se smeješ sada - pita Bebica.
Smejem se Tezi - rekla je Teodora.
Ja sam shvatila da sam bila loša i prema Bebici i prema Nemanji, rekla sam da sam flertovala, bez emocije i to je to- rekla je Teodora.

U snimku se radi o Anđeli Šparavalo i Bojani Pavlović koje se svađaju. Voditeljka je dala reč Bojani.

Čime te ucenjuje Anđela - pitala je voditeljka.
Ni sa čim, nego se sumnja na naš razgovor ispod pokrivača - rekla je Bojana.
Koju će istinu Anđela da kaže - pitala je voditeljka.
Kad se mi povađamo, pa nije ne znam ni ja šta, pričamo privatno. Iznervira me, pa ja to tako kažem - rekla je Anđela.
Ljudi recite istinu, zašto je žrtva - pitala je voditeljka.
Pa ja sam žrtva u našem odnosu - rekla je Bojana.

Na narednom video-kipu prikazan je razgovor Jovane Tomić Matore i Milene Kačavende koje diskutuju o tome ko je Milenin tajni obožavatelj koji joj je poslao poklon.

Nemam šta da dodam. Nemam preteran komentar na sve ovo - kazao je Samir.
Zahvaljujem se tom koji je poslao sat - rekla je Milena.
Da li znaš od koga je? - upitala je voditeljka.
Naravno da znam, strava. Drago mi je da se mene neko setio. Žao mi je što na se Samir stresira kako izgleda osoba koja je poslala sat - istakla je Milena.
Samo sam pitao Stanislava kako izgleda, šala čista - kazao je Samir.

Autor: N.P.