AKTUELNO

Rekapitulacija noći!

Noć iza nas obeležila je emisija 'Pitanja gledalaca' koju je vodio voditelj Milan Milošević.

Foto: Pink.rs

Aneli Ahmić uverena je da je Stanija Dobrojević bila inicijator pokretanja oduzimanja starateljstva nad njenom ćerkom, pa je žestoko oplela po Asminu.

Plašiš li se da Stanija koja je medijski moćnija od tebe može da te predstavi kao nepodnobnu majku i da utiče da to da ti se oduzme dete? - glasilo je pitanje.
Mom detetu ništa ne fali. Ne postoji razlog da me odvoje od deteta. Nemoguća misija je da mi se oduzme starateljstvo. To što ona i Asmin žele medijsu pažnju, to je njiohova stvar. Neko je podneo tužbu, odnosno on je pod njenom kontrolom to uradio. Uverena sam da on sam to ne bi uradio. On bi pretio time ako se zaljubim, ali verujem da sam to ne bi uradio. To je proces, ne uzima se dete tako lako, ali sam uverena da da imam sve dokaze da mom detetu ništa ne nedostaje. Stanija želi sam medijsku pompu. Ne opterećujem se time, ali me ipak i pogađa kad neko izrazi želju da mi se oduzme dete. Ko je ona da priča o mojoj Nori?! On kao otac i9ma pravo da govori i da laže, ali ne ona. Šta ona zna o našem odnosu?! Milane, sve što je istina, ja ću da potvrdim, za ono što nije isitna, ne mogu da kažem da jeste. Od momenta kad sam postala majka, ja sam uzorna žena. U mladosti sam pravila greške, ali ništa drugačije nisam radila, što i sam Asmin - kazala je Aneli.
Da, naravno. Sigurna sam da Stanija stoji iza svega ovoga. Ja sam kao majka savrešena. Moja mladost je moja stvar. Bitno je kakva sam kao roditelj. Kako sam se ostvarila kao majka, nisam se odvajala od Asmina - kazala je Aneli.

Janjušu je prekipelo nakon tužbe koju je Aneli Ahmić dobila na adresu, pa je javno obratio Staniji Dobrojević.

Moram samo da se nadovežem na prošlo pitanje. Naravno da mi znači to što je ona pored mene. Se*em se svima koji podržavaju tu Staniju. Šta je to biti moćan u medijima? Jedini što Staniji treba da bude na umu je da usmeri svoj partnera(Asmina) da porazgovara sa majkom svog deteta(Aneli), a ne da gleda da je zaprate još trista dr*ača ku*ca. Ona je opterećena tim pratiocima, popularnost joj je jedini fokus. Kako neko ko je medijski moćan sme da odlučuje o tome da li je neko podoban roditelj, ili nije?! Šta njoj to znči?! Ta tema nije za televiziju - istakao je Janjuš.
Kako komentarišeš što je Stanija u jednoj emisiji rekla za njeno dete da je ci*anče? - upitao je voditelj.
Dete mira da živi da rubu egzistencije, zapostavljeno, pa da se onda odlučuje o tome da li će biti oduzeto. Koliko ja znam, Anelino dete živi u normalnim uslovima. Aneli dopušta da dete ima svog oca, kakve veze ima sad da li će roditelji biti zajedno?! - istakao je Janjuš.

Anđelo Ranković priznao je koliko mu Anita Tomić znači, pa otkrio da će uvek biti uz nju.

Da li ste svesni da ste mnogima vratili veru u ljubav, pokazati da ste jedno uz drugo i da se podržavate?
Može ovde da se priča da smo fejk, ali ja radim kako želim i šta želim. Kad asi u vezi ti braniš i staneš uz tu osobu. Sve se vidi kako se mi ponašamo. - dodao je Anđelo.
Ja sam njemu jutros rekla da mi on baš pomaže sa svim, i dok je nama lepo branićemo se i daćemo sve od sebe da tako i ostane - rekla je Anita.
Ja njih vidim zajedno i verujem u njihovu ljubav. Svaka normalna devojka očekuje podršku svog muškarca. Samoudarajte, oni će biti još jači - rekla je Marija Malivku.

Marko Janjuševć Janjuš priznao je da je saznao Anelinu prošlost, ali da su njegove emocije jače od bilo čega.

Video si napolju šta se piše o Aneli. Da li je i pored toga voliš i smatraš da svako ima pravo na novu šansu? - glasilo je pitanje.
Ništa nisam video, što nisam i sam znao. Prihvatam je takvu kakva jeste. Pričao sam tokom svoj jednog razgovora da je jedan košarkaš sreo jednu striptizetu. Ona je ostala trudna, a on joj je nudio milione da abortita. Ona nije htela, a onda se desio preokret i sad imaju troje dece. Svako može da se promeni. Muškarci gledaju atraktivne devojke, jer ih gledaju kroz izgled i žele da ih iskoriste - kazao je Janjuš.

Munjez pozeleneo od muke nakon saznanja da je uhvaćen u laži, pokušao da se opere od toga da je slagao sve u vezi Anite Tomić i izjavljivanja saučešća Matoroj.

Anita je privarila Matoru, ali to nije razlog da joj ne izjavi saučešće. Ovo nije razlog da koristiš situaciju i od nje praviš spletke - glasila je konstatacija.
Rekao sam joj na garnituri da je vreme ona ode i izjavi joj saučešće. Pitao sam Matoru da li je moguće da joj je Anita izjavila saučešće, a da je meni rekla da je boli ku*ac za to - kazao je Munjez.
To nije istina. Anita je prilazila svima i tražila savet kako da joj priđe i izjavi saučešće - kazao je voditelj.
Anđelo je mene okrivio da sam slagao, ali ja tvrdim da je Anita rekla da je boli ku*ac - kazao je Munjez.
Bebica mi je rekao u kupatilu rekao da joj je ujak umro, a ja sam rekla da ne znam kako da uradim to, jer sam osetila potrebu, ali nisam želela da zvuči kao provokacija. Prišla sam joj i izjavila saučešće. Munji sam rekla da želim da joj izjavim saučešće, ali da ne znam na koji način - kazala je Anita.
Munjo, rekao si to, ali Anita nije rekla da je boli ku*ac. Praćeni ste 24h, postojao bi dokaz da je to izrtečeno - kazao je voditelj.

Lejdi Di ušla u sukob sa Anitom Tomić, ona je optužila da je zaljubljena u Matoru Tomić.

Mene najviše boli kada ona kaže da naš brak ne postoji, to me užasava. Normalno mi je daje Anđelo brani ,a li nije mi normalno da ona tako priča. Meni smeta što ona ćuti kada me mnogi vređaju- rekla je Matora.
To nije istina, mi imamo naše stvari, ali to je naše. Ne želim da se priča da se to ne dešava - dodao je Anđelo.
Ona zna koliko sam se ja borila za nju, a on priča da je sve laž, i kako je ona zbog mene izgubila honorare - rekla je Matora.
Ma ja ću od sada da uskačem, vi nju ponižavate, stalno, nije vas sramota - rekla je Lejdi.P
PA naravno kada si zaljubljena u nju - rekla je Anita,
Jesam, pa, šta je problem - rekla je Anita.

Uroš Stanić priznao da mu nedostaje druženje sa Janjušem, pa otkrio da ga je Aneli Ahmić razočarala.

Zašto ne pokušaš da spustiš loptu sa Urošem?
Ne želim, nije mi to ponašanje pririodno. Meni to ne deluje prirodno, smeta mi šta je radio protiv mene. - rekla je Aneli.
Ona je mene razočarala, sve vreme sam bio uz nju. Ona je mene vređala, preti da me uplaši. Ja sam sa njom hteo da spustil loptu sa njom, zbog Janjuša.. svi vide da je ona izdajica, ali nažalost se vidi kako sam ja komunikacija. Aneli nije htela da popriča sa mnom. Ona je mneni rekla da neću pipnuti Janjuševog psa, već je ona krenula da traži drugog psa, uspela je da me skloni od jJanjuša - rekao je Uroš,.
Ja ne znam šta je sa njima, ali moram da kažem da me to ne zanima. On i ja mogu da imamo normalan odnos, nemoj da me gledaš kao da si na heroinu, a da mi ne prilaziš na žurki da mi pričaš kako te ja ignorišem. Ja hoću da budemo normalni. Nemoj mi glumiti nekog ucveljenog, a ti i ja možemo da budemo sjajni ako ti želiš. - rekao je Janjuš.
Ja sam za Janjuša uvek tu, doneo sam mu lek, a ona me je terala iz rehaba, jer sam došao da mu pomognem. Maja i ja se ne svađamo, a ona meni nikada nije uvredila Majku - rekao je Uroš
Ja nikada nisam njega uvredila, ali on neke stvari ne shvata - dodala je Maja.
Aneli i ja smo na početku, on ne treba da se tdui da nas razdvoji. Uroš mora da skapira šta i kako treba da radi - rekla je Maja.

 Maja Marinković ponosna na sebe jer je bila uz Janjuša kada mu je bilo najteže.

Da li te je sada blam što si uskočila u krevet Janjušu?
Ne, pa nisam ja skočko. Ja sam čovek, i nisam ja skakačica. Ja stojim iza svega, pokazala sam koliki sam čovek, mene nema čega da bude stramota, treba druge ljude da bude sramota. Mene te stvari ne dotiču, ja ovde nemam problema, moj posao je za ovim stolom i to mi je bitno. Janjušu i Aneli želim svu sreću - rekla je Maja.

Milica Veličković pokušala da se opere od vređanja Anitinog deteta, Stanojlovićevoj prekipelo.

Kako te nije sramota, odronu ženski da celo veče prozivaš Anitino dete? - glasilo je pitanje.
Ona nije dobila uvredu, nego sam rekla da se kune u dete i laže - kazala je Milica.
Rekla je da treba da mi se oduzme dete i da mi se mama je*e i isteruje me iz stana - dodala je Anita.
Rekla sam da se Anita konstantno kune u dete i da laže. Opsovala mi je mater, a ja sam rekla da vređa svoju koja se je*e i izbajuje je iz stana. Rekla mi je da sam abortirala dete nakon što me je dečko maltretirao - kazala je Milica.
Milice, ovo je notorna laž. Dete si joj spomenula najmanje dvadeset puta - kazao je voditelj.
Meni je majka najvažnija, a njoj njeno dete. Ja sam rekla šta sam rekla. Stojim iza svojih reči - kazala je Milica.
Ja tebi ne diram nešto što ti je sveto - dodala je Anita.

Matora otkrila kako se osećala kada joj je Anita Tomić izjavila saučešće, pa priznala da li od nje pravi monstruma.

Kako si se osećala kada ti je Anita izjavila saučešće?
Ja ne pravim monstruma ni od koga, ja sam to. Sve sam maločas rekla - rekla je Matora.

Milica Veličković otkrila detalje odnosa sa Anđelom Ilić, pa iznela žestoke optužbe na Anđelov račun.

Da li se bolje ljubi Anđela Ilicić ili Terza? - glasilo je pitanje.
Terza. Rekla sam da sam imala iskustvo sa devojkama. Ljubila sam se i sa isto vreme sa dve devojke. Za Anđelu zna moja majka. Nismo bile u vezi, samo smo se ljubile. Anđela mi je rekla pre ulaska u rijaliti da Anitu majka izbacuje iz kuće kako bi se je*ala s njenim momkom - kazala je Milica.
Bila si sa Borom Santanom i Filipom Đukićem - dodao je voditelj.
Nisam. Tvrdim sad da nisam. Neka oni slobodno dođu i kažu šta imaju - kazala je Milica.
Rekla si da si čula za Anđela da ga pevači je*u po gradu - rekao je voditelj.
Rekla sam šta sam čula. Nisam tvrdila, čak sam rekla da ne verujem u to. Anđelo je špretio da će o meni otkriti neke stvari, a ja sam priznala da ću sve što sam radila potvrditi. Anđelo, ne možeš da braniš Anitu, ne vidiš šta ona radi - kazala je Milica.

 Đedović Marko izanalizirao je bliskost Maje Marinković i Janjuša.

Da li si verovao da će se Maji i Janjušu vratiti emocije? - glasilo je pitanje.
Verovao sam im, ali sam u nekom trenutku pomislio da to može da se desi, ali su oni to demantovali - kazao je Đedović.
Kako te nije sramota da pričaš da je Anita nešto rekla, a da za to nemaš dokaze? - glasilo je pitanje.
Nije me sramota. Ničega se ne stidim - istakao je Terza.

Anđela Šparavalo promenila sve boje na pomen bivšeg dečka, pa otkrila detalje njihove ljubavi.

Šta imaš da poručić Jagodici Bobici(bivšem momku) i šta misliš kako se on sad oseća? - glasilo je pitanje.
Ovde sam ušla slobodna. Nemam ja šta da mu poručim. Raskinula sam sa njim pre nego što sam ušla, nema potrebe da mu se pravdam - odgovorila je Anđela.
Da li si ga volela? - upitao je voditelj.
Da, jesam. Ne kažem da nisam, ali to je gotovo - kazala je Anđela.
Kad ste raskunuli? - upitao je voditelj.
Četiri dana pred početak rijalitija - kazala je Anđela.

Nenad Aleksić Ša optužio Milicu Veličković da ga gleda iako je u vezi sa Borom Terzićem Terzom.

Ja potvrđujem tvoje reči. Ti gledaš mene i Anđela - govorio je Ša.
Ma daj ti bacaš Bubice na ljude - rekla je Milica.
Ajde ti gledaš drugog dečka, ti si bezobrazna prema njemu - govorio je Ša.
Ti padaš na fore svoje devojke, pa bacaš bucice. Ti treba da ideš kod psihijatra - rekla je Milica.
Ja sam iz blokova, ali sam video sveta. Klinici smiri se - govorio je Ša.

Uroš Stanić prolio je reku suza zbog Janjuša, pa za njihov narušen odnos okrivio Aneli Ahmić.

Ona je zlo jedno. Janjuš me zbog nje napu*ava - rekao je Uroš.
Idi sad da spavaš, moraš da se odmoriš - kazala je Jelena.
Okrenula ga je protiv mene - dodao je Uroš.
Ne možeš da plačeš za avaku sitnicu. Idi sada da se odmoriš - kazala je Jelena.

Autor: N.P.