AKTUELNO

Kao bomba na estradnom nebu, odjeknula je vest o razvodu folk pevačice Dragane Mirković nakon 24 godine braka, sa biznismenom Tonijem Bijelićem.

Naime, folk pevačica Dragana Mirković izdala je saopštenje za medije, u kom je istakla da već tri godine unazad ne žive zajedno, te i da ne vode praktično iste živote. Saopštanje vam prenosimo u celosti.

Foto: TV Pink Printscreen; Privatna arhiva

- Sa velikom tugom moram da vas obavestim da sam predala zahtev za razvod braka. Već dugi vremenski period moj odnos sa Tonijem nije više ono što je bio a poslednje tri godine mi praktično vodimo odvojene živote i ne živimo pod istim krovom. Uprkos svim nepomirljivim razlikama, zarad dobrobiti svoje porodice i zato što sam tako vaspitavana, učinila sam sve da spasim zajednicu koju smo nekada imali. Međutim, sa vremenom je taj jaz postao sve veći i shvatila sam da veću štetu činimo svojim najmilijima ostajući na silu u nečemu što odavno ne funkcioniše, nego stavivši tačku na naš brak. Ja svakako ostajemo dosledna svojim principima, svom načinu života, kao što ostajem verna svojoj porodici i svojoj publici, a prema Toniju ću uvek gajiti poštovanje kao prema ocu svoje dece i nekome sa kim sam provela mnogo lepih godina. Zbog svega toga, ovo je moje jedino obraćanje povodom svega, medijima se zahvaljujem na dosadašnjoj saradnji, i molim vas da poštujete ovu odluku i da ne povećavate težinu trenutka kroz koji cela naša porodica prolazi. U nadi da ću vam se sledeći put javiti sa mnogo lepšim vestima, unapred se zahvaljujem na razumevanju. Dragana Mirković - stajalo je u saopštenju.

Kako smo juče pisali, Toni se pojavio ispred dvorca što je podelio na svom instagram profilu, ali je fotografija nestala, te je tako ponovo podelio kadar da se nalazi u istom.

Foto: Instagram.com

- Za tvoju majku i mene ljubav je konačno umrla. Ovo nije srećan dom, ali Bog zna kako sam se trudio - glasi tekst numere koju je Toni objavio uz fotografiju iz dvorca u Beču.

Takođe, ono što je mnoge šokiralo, jeste i sama reakcija njihovog sina, Marka Bijelića, koji je oca otpratio sa društvenih mreža, te mnogi zbog toga pretpostavljaju da je on zapravo ljut na Tonija zbog svega što se desilo, a šta je tačno po sredi, ostaje nam da ispratimo i saznamo.

Foto: Instagram.com

S tim u vezi, naciju je to navelo da se zapita da li je došao tamo kako bi se pomirio sa Draganom, s obzirom na to da je ekipa emisije "Paparaco lov" usnimila pevačicu koja je tamo živela i nakon vesti u razvodu, ali i da se zapitaju gde je Mirkovićeva.

Šta će se na dalje dešavati kada su njih dvoje u pitanju, ostaje nam samo da saznamo.

Autor: N. Ž.