AKTUELNO

U okviru promocije drugog po redu studijskog albuma, Sloba Radanović odlučio je da, zajedno sa saradnicima, organizuje šou program u kojem je izabrati mladu, nepoznatu pevačicu sa kojom će snimiti duet. Na taj način Sloba će pomoći nekome na trnovitom putu do zvezda.

Na početku druge emisije šou programa ''Pevaj sa mnom'' Jelena i Sloba Radanović otkrili su kako su se upoznali, a o mnogim detaljima do sada nikada jevno nisu pričali.

Foto: TV Pink Printscreen

Naime, njihovo poznanstvo deilo se na Jeleninom rođendanu:

On je tu pevao i tu je bio naš prvi susret. Odmah smo se zaljubili. On je mislio stalno na mene, a ja sam ga u to vreme sanjala viš eputa. Tek posle šest meseci smo stupili u kontakt. On je prvi poslao poruku i videli smo se posle nekih mesec dana od početka dopisaivanja. Od tog dana, kada smo se prvi put videli, više se nismo razdvajala. Već posle samo dva dana smo zajedno bili na slavi kod njegove tetke u Mladenovcu. Zaljubila sam se u njegovu dušu! Svi znaju koliko je sloba dobra osoba, i ja ništa lepše nisma videle u životu do tada, rekla je Jelena i dodala da je odmah prve večeri shvatila da će vezu krunisati brakom.

Foto: TV Pink Printscreen

Najviše me privuko to što, kada su svi imali neke predrasude o meni, ona je razmišljala svojom glavom. Nija pada pod nikakav uticaj. To je nešto najlepše što bih mogao da izdvojim sa početka naše veze, rekao je Sloba na šta se nadovezala Jelena:

Foto: TV Pink Printscreen

Bilo je pritiska u kontekstu njegovih prethodnih veza, ali biću drska da kažem da kada sma stupila sa njim u vezu shvatila sam način na koji voli. On ima tu SLovensku dušu i ljubav sa njim je filmska. Onda sma shvatila da je njega teško preboleti. Preboljevanje Slobe Radanovića traje zauvek. Kad izgubite Slobu naravno da ste tužni i ljuti što je ok, tako bi se i ja ponašala, možda i gore, zaključila je on!

Sloba je otkrio i posle koliko vremena je zaprosio Jelenu:

Posle mesec dana... možda i malo manje, što je Jelena kroz osmeh potvrdila.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs