AKTUELNO

U okviru promocije drugog po redu studijskog albuma, koji će uskoro biti objavljen, Sloba Radanović odlučio je da, zajedno sa saradnicima, organizuje šou program u kojem je izabrati mladu, nepoznatu pevačicu sa kojom će snimiti duet. Na taj način Sloba će pomoći nekome na trnovitom putu do zvezda.

Govoreći o Slobinom odnosu sa decom, Jelena je progovorila i o srednjem sinu, iz prvog braku, a koji je autističan.

Ona je progovorila o najtežem periodu za nju, konstantnoj borbi i kako se Sloba bezrezervno uključio u nju!

Foto: TV Pink Printscreen

U drugoj godini su mu dijagnostikovali autizam. Do druge godine je sve bilo u redu, nakon toga je sve krenulo nizbrdo. Nije se odazivao na ime, izgubio je kontakt očima, dobio je stereotipne pokrete, budio se svake noći u isto vreme... jeziv period. Tada smo živeli u Barseloni, a tada su mi rekli da će mu tek sa četiri godine dati dijanozu. Nisam želela da gubim vreme, vratila sam se u Srbiju i odmah smo krenuli sa defektološkim tretmanima, išli smo na transplantaciju matičnih ćelija. Za napradak sina se borima svakog dana, dosta radimo sa njim... koliko god bilo teško, nikada neću stati, rekala je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

To u deca koja žive za ljubav, kojima je potrebna ljubav. Najveća terapija je zatrpati ih ljubavlju, što je činim - rekao je Sloba.
Jako mi znači Slobina podrška. Nikada nije rekao ne... i sam istražuje i interesuje se. Jako ga voli i mislim da mu da 100 poljubaca dnevno - rekla je Jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Na kraju ove priče, Jelena je i poslala poruku roditeljima koji se bore sa sličnim problemima:

Ja mislim da nismo posebni, da smo nebitni, da ne postoji život koji je savršen i nikao ne živi bez problem. Ja se u ovoj situaciji ne upoređujem sa boljim, već naprotiv, lečeći njega videla sam šta su veći problemi. Postoje mnogo veći problemi zdravstveni...U ovom trenutku su neki roditelji na onkologiji, i rado bi se menjali sa mnom. Tako razmiljam i to sam prihvatila kao deo svog života - zaključila je jelena.

Foto: TV Pink Printscreen

Autor: Pink.rs