AKTUELNO

U okviru promocije drugog po redu studijskog albuma, koji će uskoro biti objavljen, Sloba Radanović odlučio je da, zajedno sa saradnicima, organizuje šou program u kojem je izabrati mladu, nepoznatu pevačicu sa kojom će snimiti duet. Na taj način Sloba će pomoći nekome na trnovitom putu do zvezda.

U okviru druge emisije šou programa ''Pevaj sa mnom'', ekskluzivo su prikazani kadrovi tajnog crkvenog venčanja Slobe i Jelene.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni su izabrali Manastir na Zlataru, koji se nalazi u rodnom mestu Slobinog kuma.

Foto: TV Pink Printscreen

Najlepša moguća sećanja su nam sa crkvenog venčanja. Sve je bilo onako kako smo očekivali. Želeli smo da to bude trenutak koji se pamtui. Izabrali smo jedan stari manastar, sa predivnim ljudima za venčanje. Video snimak koji smo tamo napravili traje 10tak minuta i stvarno je magičan, rekao je Sloba.

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Foto: TV Pink Printscreen

Crkveno venčanje se obavilo u mom rodnom kraju, i kada smo se dogovorili da je budem kum, poželeo sam da to bude tamo na Zlataru, rekao je Goran Lečić Leka, Slobin kum i menadžer.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je biloveoma važno. Prvi pu sam bila kuma na crkvenom venčanju. Sve je bilo toplou krugu najbližih...stvarno divan dan. Mislim da je svima ostao urezan u sećanju kao nešto lepo što su proživeli u životu, rekla je kuma Mira Mijatović.

Foto: TV Pink Printscreen

Sloba je takođe objasnio i kako je organizovao krštenje svog sina Damjana i zašto je baš odabrao Manstir na Kosovu i Metohiji za taj čin:

Foto: TV Pink Printscreen

Ima posebno značenje to ime. Od kako smo počeli da idemo na Kosovo, omiljeno mesto mi je Manastir SV.Kozme i Damjana.Sve sam svetinje video, ali me on nekako srcem više vukao. Tamo se osećam kao svoj na svome. Zato sam hteo da sinu dam to ime i time na neki način i odam počast manastiru, da dam ime sinu po jednom od svetih vrača, dodao je pevač, pa dodao:

Foto: TV Pink Printscreen

Kršten je 41.dana po njihovom savetu i baš sam želeo da to bude na Kosovu i Metohiji. Mnogi su nam i zamerali što idem sa bebom od 40 dana na Kosovo, ali sam institao da baš tamo bude kršten, u Manastiru po kojem nosi ime.

Foto: TV Pink Printscreen

To je najveselija beba koju sam ja do sada video. Kako se probudi i otvori oči, odmah se smeje - kaže pevač.

Autor: Pink.rs