AKTUELNO

Dragana Mirković pre dva dana saopštila je da stavlja tačku na brak sa biznismenom Tonijem Bijelićem, a kako je rekla njihova zajednica ne funkcioniše već tri godine.

Nakon što je ova vest odjeknula kao bomba, mnogo se speskulisalo o tome kada kako i zašto je došlo do kraha jednog od najskladnijih javnih brakova na našim prostorima. Međutim, da je pevačica nagoveštavala da nije sve u redu sa njenim privatnim životom, pokazuje i intervjuu koji je nedavno imala.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Na pitanja kako je kada ostane sama, šta za nju znači ljubav kao i šta može da je rasplače, Dragana je u suzama iskreno odgovarala na pitanja i tada se moglo primetiti da u njenom životu nije sve kao što izgleda.

Kako se osećaš kada ostaneš sama sa sobom?

- Svašta nešto pomislim kad sam sama, ali najviše mi je bitno da sam mirna sama sa sobom. Nemam nemire i nedovršenih stvari, nema loših stvari prema nekim ljudima. To me čini mirnom i staloženom. I mogu i da se ljutim na sebe i da volim sebe, da se ponašam kao dete, bitno je samo da je taj mir u meni i da znam da nigde nisam pogrešila. Tad sam mirna.

Šta za tebe znači ljubav?

- Ljubav u mom životu igra najveću ulogu. I to sve vrste ljubavi. Nije to samo ljubav prema muškarcu. U mom životu je sve počelo s ljubavlju. Ljubam prema najrođenijima, ljubav prema svom selu, prema muzici, prijateljima. Ljubav prema fanovima, porodici koju sam osnovala, i onda ona najveća ne samo ljubav nego i večita zaljubljenost prema mojoj deci. Ljubav je za mene sve, ljubav je život. Ako nema ljubavi ja mislim da kad prestane ljubav u mom životu ja neću moći da živim. Jednostavno mislim da ne umem da živim bez ljubavi.

Foto: Pink.rs

Ljubav, znači i podrška. Koliko kada daješ sebe dobijaš nazad?

- Ja sam u životu mnogo sebe davala, i onima kojima je trebalo i onima kojima nije trebalo. Ali ne žalim zbog toga, jer sve što sam dala a nije mi bilo uzvraćeno, ja sam dobila na nekoj drugoj strani kao nagradu, valjda što sam takva.

Šta može da te natera da plačeš?

- Mene može mnogo toga da gane u životu. I nije to samo izdaja ili neka bol. Ja znam da sretnem nekog starog čoveka na ulici da jedva hoda i da me zaboli i natera suze na oči, jer ja tu ne mogu ništa. Više puta kada vidim baku neku kako prodaja cveće a hladno je napolju, ja svo to cveće otkupim samo da ona ode kući da ne mrzne. To su samo neke sitnice. Postoje mnoge stvari zbog kojih čovek ne može ništa da uradi. Kroz sve ove godine skupljala sam mnogo radosti i sreće ali i mnogo bola. Nije lako zaboraviti na bol. Bez obzira koliko ste uspešni i jaki da je ta bol daleko i za vas i više ne postoji i ne treba da vas boli. Ali, bol je ipak bol ma koliko stara bila, i to je neminovno svi mi to imamo. Ali, ono dete u meni pobeđuje, setila sam se sada nekim stvari i ne vredi, molim te nemoj više ništa da me pitaš. - rekla je kroz suze Dragana.

Autor: pink.rs