AKTUELNO

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena napravili su veliko svadbeno veselje i prvi rođendan njihovom sinu Damjanu u jednom prestoničkom restoranu.

Oni su se pre dve godine zakleli na večnu ljubav pred Bogom, a potom obavilii građansko venčanje, međutim, sada su rešili da to proslave sa brojnim zvanicama.

Radanović nije ništa prepuštao slučaju niti štedeo, pa je za ovu priliku odrešio kesu, te iskeširao 70.000 evra na salon, dve različite dekoracije, svadbenu i rođendansku, i propratne mladenačke troškove u koje spadaju Jelenina haljina i njegovo odelo.mNaime, prema dobro obaveštenom izvoru, Jelena je bila ta koja se pitala za sve, a Sloba je, poput dobrog i pažljivog muža, ispunio svaku supruginu želju.

Foto: Instagram.com

- Kao i svaka žena, Jelena se više bavila izborom sale gde će da upriliče njima najbitniju svečanost, pa je izbor pao na svečanu salu na Adi Huji, gde se takođe nalazi njihov restoran. Jelena je izabrala dve dekoracije jer je, osim svadbe, i rođendan njihovog sina Damjana, koji će imati poseban kutak, kao i tortu. Pored toga, Jelena je birala haljinu za sebe, ali se bavila i Slobinim odelom jer on zbog nastupa nije imao vremena da se posveti tome. U suštini, na kraju, kad se dodaju i oni popratni troškovi za ovakvo gala slavlje, pevač je iskeširao skoro 70.000 evra - rekao je izvor.

Među gostima su brojne poznate ličnosti, a par je zvanicama na svadbu slao obaveštenje da ne smeju ništa da kače na društvene mreže, a na svadbi 'e iyme]u ostalih da prisustvuju Slobini gosti iz Zrenjanina, kao i prijatelji i rodbina sa mladine strane. Inače Sloba i Jelena nedavno su obeležili drugu godišnjicu braka, s obzirom na to da su se na Dan zaljubljenih venčali u crkvi na Zlataru. Dok su izlazili iz manastira, čula se pucnjava, iako nije bilo mnogo zvanica, najbliži su zapucali iz pištolja.

Foto: Pink.rs/N. Brajović

Autor: Pink.rs