AKTUELNO

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena odlučili su da proslave rođendan sinu Damjanu i istog dana naprave veliko svadbeno veselje, koje nisu pre dve godine, kada su se venčali pred bogom.

Radanović nije ništa prepuštao slučaju niti štedeo, pa je za ovu priliku odrešio kesu, te iskeširao 70.000 evra na salon, dve različite dekoracije, svadbenu i rođendansku, i propratne mladenačke troškove u koje spadaju Jelenina haljina i njegovo odelo.

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

Naime, prema dobro obaveštenom izvoru, Jelena je bila ta koja se pitala za sve, a Sloba je ispunio svaku supruginu želju.

- Kao i svaka žena, Jelena se više bavila izborom sale gde će da upriliče njima najbitniju svečanost, pa je izbor pao na svečanu salu na Adi Huji, gde se takođe nalazi njihov restoran. Jelena je izabrala dve dekoracije jer je, osim svadbe, i rođendan njihovog sina Damjana. Pored toga, Jelena je birala haljinu za sebe, ali se bavila i Slobinim odelom jer on zbog nastupa nije imao vremena da se posveti tome. U suštini, na kraju, kad se dodaju i oni popratni troškovi za ovakvo gala slavlje, pevač je iskeširao skoro 70.000 evra.

Podsetimo, Sloba i Jelena nedavno su obeležili drugu godišnjicu braka, s obzirom na to da su se na Dan zaljubljenih venčali u crkvi na Zlataru. Dok su izlazili iz manastira, čula se pucnjava, iako nije bilo mnogo zvanica, najbliži su zapucali.

Na svadbi u Beogradu nije bilo prangija, ali je u ponoć bio vatromet, dok su se zvanice do zore veselile sa mladencima.

Autor: N. Ž.