AKTUELNO

Pevač Sloba Radanović i njegova supruga Jelena, venčali su se u opštini i u crkvi, a slavlje su organizovali za prijatelje u restoranu koji je u pevačevom vlasništvu.

Međutim, pevaču je odavno san da napravi veliku svadbu za ogroman krug prijatelja, a kako prenose domaći mediji sve je planirano za početak sledeće nedelje, tako da se sada obavljaju poslednje pripreme za proslavu.

- Jelena i Sloba su dugo čekali da naprave svadbu, jer je bilo mnogo stvari koje je trebalo da srede pre toga. Sva slavlja koja su do sada pravili su bila za uži krug ljudi, tako da će svadba da bude ogromna. Svadba će biti u utorak u Beogradu - priča izvor i dalje otkriva:

Foto: E-Stock/Časlav Vukojičić

- Na svadbu će da se sjati pola estrade, Slobini ljudi iz Zrenjanina, takođe sa mladine strane, tako da su od početka gledali da u pitanju bude veliki prostor.

Inače, nakon venčanja u Manastiru Dubnica u mestu Božetići kod Nove Varoši, koji je posvećen Svetoj Trojici, Sloba i Jelena su se sa gostima uputili u restoran pevačevog kuma.

Oni su, kao što običaji nalažu, zajedno isekli svadbenu tortu na dva sprata, koja je bila ukrašena cvećem. Budući da su napravili intimno venčanje kom su prisustvovali samo najbliži, u lokalu su bila prazna mesta, dok su malu tortu sekli sa osmehom na licu, gledajući se sa puno ljubavi.

Autor: Pink.rs