AKTUELNO

Njihova ljubavna priča.

Kako ljubavni parovi Bele kuće imaju zadatak da ostanu budni 48 sati i tako sačuvaju kavez sa slatkišima, nijednog trenutka ne sme biti tišina u radionici. Dok jedan zadrugar pevuši, ostali su pričali svoje prva ljubavna iskustva.

Foto: Printscreen Youtube

Marija Ana Smiljanić, bivša devojka Filipa Đukića sa kojim se prvi put srela u rijalitiju "Farma", ispričala je kako je zapravo počela njena ljubavnu veza sa manekenom.

Ja sam pratila "Farmu" kada je Filip ušao. Kad sam videla da je on Kazanova, ja kao da sam osetila preko ekrana da će se on meni svideti, a nisam znala da ću da uđem, ni da ću imati ponudu. Sad kad bih ušla tamo, on je bio totalno moj tip. Nešto sam osetila, preko tv-a sam osetila hemiju. Dobijem ja poziv da uđem. Čim sam videla oči, znala sam biće tu nečega - rekla je ona.

Foto: Printscreen Youtube

Ako je sudeći po njenim rečima njihova veza je započela tako što je želela da izazove ljubomornu scenu iz koje se izrodila ljubav.

Odvojim Filipa sa strane i kažem mu "Hajde da se muvamo i da vidimo kako će da reaguje". I on kao tada rekao "Ja bih ti sada zalepio žvaku". I tu ja kao ne dam se, ne dam se, ali nisam mogla da odolim i tu je pao prvi poljubac, ali nije bilo ničega. Onda su nas prozivali svi. Nije bilo seksa mesec i po dana. Pravila sam budalu od sebe ali ne kajem se, to je bila strast - završila je Marija Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: MORAĆE DA SE POMUČE, A NAGRADA JE OZBILJNA! Evo šta treba da rade ljubavni parovi kako bi OSVOJILI OVO! (VIDEO)

Detaljnije o svemu ovome pogledajte u video-snimku ispod teksta.

D. B.

#Filip Đukić

#Marija Ana Smiljanić

#Rijaliti Zadruga

#Zadruga - RTV Pink

'