AKTUELNO

Njihova priča ispričana u stihovima.

Danas su zadrugari imali veoma kreativan zadatak. Veliki šef organizovao je muzičko takmičenje, karaoke, a učesnici su bili oduševljeni jer su dobili priliku da se zabave i raspevaju.

Foto: TvPink Printscreen

Kristina Kija Kockar dobila je kao muzički zadatak numeru koja u potpunosti opisuje njenu trenutnu situaciju sa još zakonitim suprugom Slobom Radanovićem i njegovom novom devojkom Lunom Đogani.

Kada je Kija zapevala pesmu Silvane Armenulić "Ciganine, ti što sviraš", Sloba je odmah prevrnuo očima i vidno se uznemirio.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: VIDEO U KAKVOM JE STANJU, PA JOJ PRIŠAO DOK SLOBE NIJE BILO: Đekson tešio Lunu i otkrio joj kako ostali ukućani gledaju na Kiju! (VIDEO)

Kockareva nije bila oduševljena rečima koje je pevala, ali je ipak numeru izvela do samog kraja. Sa druge strane, Luna je potpuno suprotno reagovala od svog dečka. Ona je odmah podigla ruke i veselila se uz reči "Nekad sam bila ja srećna i voljena, dok druga žena nije moju ljubav uzela. Druga ga miluje, on za njom luduje, a moje srce usamljeno za njim boluje".

Kako je izgledalo ovo Kijino izvođenje popularne pesme pogledajte u snimku koji sledi.

R. L.

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Slobodan Radanović

'