AKTUELNO

Život joj je obeležila tragična ljubavna priča.

Pre tačno jedanaest godina, 23. septembra 2008. godine preminula je jedna od najlepših i najtalentovanijih glumica Sonja Savić. Ekipa Hitne pomoći našla ju je u njenom stanu u Kursulinoj ulici u besvesnom stanju, a i uprkost upornim pokušajima reanimacije, lekari su mogli da konstatuju samo smrt. Savićeva je umrla od prekomerne doze narkotika.

Foto: Fonet

Komšije glumice koja je svoj život okončala u 47. godini tvrdile su da u njenom stanu nije bilo nameštaja, da je spavala na dušeku na podu, a svuda okolo su bili razbacani upotrebljeni špricevi.

Sonja je u životu imala samo jednu veliku i pravu ljubav. Ona se sa 15 godina zaljubila u poznatog džez muzičara Vlajka Lalića i sa njim planirala osnivanje porodice. Ovu ljubavnu priču prekinula je tragedija, kada se Vlajko utopio 1990. godine.

Foto: Printscreen YouTube/Oblomov

Da je živa, Sonja bi bi 15. septembra napunila 57 godina. Ona je iza sebe ostavila mnoštvo glumačkih remek-dela ostvarenih u oko 60 filmova i TV serija. Poslednja želja bila je da bude sahranjena u rodnoj Donjoj Grbavici kod Čačka.

Pink.rs

#Sonja Savić

'